Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΟ ήχος της ταινίας μεταδίδεται σε βιντεοκλήση
Kill Jim ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα παιδιά. 
Ελπίζω να είστε όλοι καλά (όσο γίνεται) και υγιείς!
 

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τον ήχο. Συγκεκριμένα:
Λόγω του τόπου που σπουδάζω (εννοώντας την απόσταση), παρακολουθώ ταινίες με έναν φίλο μου διαδικτυακά, κάνοντας βιντεοκλήση. Συνηθίζουμε να έχουμε τους υπολογιστές μας μπροστά και αριστερά ή δεξιά τα κινητά μας με την κλήση. Το θέμα όμως είναι ο ήχος. Αν κάνει κάποιος σχόλιο, είναι πολύ πιθανό να μην το ακούσει ο άλλος επειδή έχει εστιάσει στον ήχο της ταινίας. Συνεπώς, μια καλή λύση είναι να βρούμε πλατφόρμα με picture in picture δυνατότητα. Πρώτη λύση ήταν το Discord, και δεύτερη το Google Meets (στο οποίο εστιάζουμε).
Πρακτικά όμως δεν λειτουργεί από καμιά μεριά. Ο λόγος είναι πως ο ήχος του υπολογιστή απορροφάται από τα ακουστικά και έρχεται στα ακουστικά του άλλου. Δηλαδή η ταινία μου ηχεί στον υπολογιστή του φίλου μου και το αντίθετο. 
Έχω Windows 11, έχει 10. Έχουμε αλλάξει ακουστικά, έχουμε ψάξει τις ρυθμίσεις, ΤΊΠΟΤΑ.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο,τι παρακολουθώ από τον ίδιο browser δεν ηχεί στον άλλο υπολογιστή. Δηλαδή αν βάλω βιντεάκι στο YT δεν θα ακουστεί. Όπως επίσης και το νετφλιξ.
Έχουμε δοκιμάσει άλλες εφαρμογές αναπαραγωγής (VLC, το προεγκατεστημένο) αλλά τίποτα. 
Έχετε καμιά ιδέα;

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα, με τον τρόπο που περιγράφεις δεν θα έχεις ποτέ το αποτέλεσμα που θες..πάντα θα υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση. Υπάρχουν πλατφόρμες όπως το disney+ που σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις περιεχόμενο "παρέα" με κάποιον άλλο. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ματιά εδώ και να δοκιμάσεις τις εναλλακτικές, όπως το Kast.