Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social Mediaο λογαριασμός σας κλειδώθηκε facebook βοηθεια
mpoumpou ntina ρώτησε πριν 2 έτη

καλησπερα εκανα λαθος και πατησα να ασφαλισω τον λογαριασμο μου στο facebook και απο τοτε μου λεει να ανεβασω ενα εγραφω ανεβαζω το διπλωμα οδηγησεις και μου στέλνουν ένα e-mail που λέει ανοίξτε αυτό το link ή μπορείτε να συνδεθείτε με το password που σας δίνουμε ανοίγω το link βάζω το password που μου δίνουνε και λέει ότι το password είναι λάθος βάζω Το κανονικό μου λέει ότι είναι κλειδωμένο προσπαθώ να κάνω αυτό που μου λένε αλλά δυστυχώς Τίποτα μα τίποτα Δεν αλλάζει έκανα τρεις φορές στη διαδικασία ανέβασα τρεις φορές την άδεια οδήγησης μου αλλά δεν με βοηθάει μπορείτε εσείς να μου πειτε σε αυτή την περίπτωση τι χρειάζεται να κάνω γιατί δεν μπορώ να μιλήσω και με κάποιον από το Facebook, Το Facebook δεν θέλει προφανώς να το ενοχλούμε Από ότι έχω καταλάβει Αλλά έχω χάσει όλα μου τα αρχεία πολλά βίντεο και φωτογραφίες με το παιδί μου θα ήμουν ευγνώμων αν είχατε κάτι στο μυαλό σας που θα με βοηθούσε Ευχαριστώ εκ των προτέρων Και μόνο που ασχολείσται  και αφιερώνετε το χρόνο σας σας παραθέτω το μήνυμα που μου βγάζει και μία φωτογραφία από το μήνυμα που παραλαμβάνω στο email.
 
Kwstantina, ο λογαριασμός σας κλειδώθηκε
Εντοπίσαμε ασυνήθιστη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό σας χωρίς να το ξέρετε.
 
https://imgur.com/a/OkCNlGg

13 Απαντήσεις

Thanasis Zantrimas απάντησε πριν 2 έτη

Γεια σου, Κωνσταντίνα. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα στις 28/09.
Δεν καταλαβαίνω γιατί. Πραγματικά, δεν θυμάμαι εγώ να ήθελα να ασφαλίσω τον λογαριασμό μου. Έτσι κι αλλιώς δεν έμπαινα συχνά.

mpoumpou ntina απάντησε πριν 2 έτη

το πρόβλημα ειναι οτι ενω μου λεει ....
Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να επιβεβαιώσουμε ότι η πρόσβασή σας σε αυτόν το λογαριασμό είναι αυθεντική. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαναφοράς του λογαριασμού και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Facebook, πατήστε εδώ:
το κανω και και με παει στο ιδιο σημείο ζητάει και παλι το να κανω την διαδικασία  εχω κολησει δεν ξερω τη αλλο να κανω και τη κανω λαθος..

Thanasis Zantrimas απάντησε πριν 2 έτη

Κοίτα, θα σου έλεγα να μην ξανασχοληθείς ποτέ πάλι με το Facebook.
Ο τύπος είναι απίστευτος. Είναι βουτηγμένος στα σκάνδαλα και θέλει να μετονομάσει την πλατφόρμα για να την κάνει εικονική με άβαταρ.

mpoumpou ntina απάντησε πριν 2 έτη

τουλαχιστον να κατεβασω τα αρχεια ηθελα 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Ξέρω πως το fb ζητά ταυτοποίηση όταν το προφίλ χρήστη δεν είναι το αληθινό. Σε παρόμοιες ερωτήσεις ,το fb τους έδωσε πίσω το λογαριασμό σε 1-2 εβδομάδες. Έχει επίσης σημασία αν έχεις καταχωρίσει το κινητό σου τηλέφωνο ,να φαίνεται δηλ πως είσαι υπαρκτό πρόσωπο.
 
Κωνσταντίνα ,μπορούσες απλώς να βάλεις ασφάλεια 2 παραγόντων (2fa) με την εφαρμογή "Επαληθευτής Google" . Μετά ,ξαναμπαίνεις στο fb σου στην ενότητα Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια και σύνδεση(κάπως έτσι) ,και παίρνεις extra backup 10 κωδικούς ,για κάθε περίπτωση.  Αν κάνεις πχ επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων στο κινητό ,απενεργοποιείς πρώτα το 2fa 
 
Καλύτερα περίμενε καμιά 20 ριά μέρες και ξαναδοκίμασε. Μήπως η ποιότητα εικόνας δεν ήταν καλή και γι αυτό σου ζητήθηκε να επαναλάβεις τη διαδικασία ;;

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

(όταν ανέβασες το δίπλωμα οδήγησης εννοώ.)

Ntina Mpoumpou απάντησε πριν 2 έτη

Καλή ήταν όχι και τέλεια μα το δέχεται το έγγραφο δεν το απορρίπτει το url που έστειλαν δεν λειτουργεί

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Διορθώθηκε το πρόβλημα? Δοκίμασες από άλλο browser?

mpoumpou ntina απάντησε πριν 2 έτη

καλησπέρα οχι δεν Διορθώθηκε το πρόβλημα και ναι δοκιμασα απο αλλον browser και απο αλο pc ανεβαζα την αδεια οδηγήσεις μου και μου εστελνε το λινκ για reset σχετικα γρηγορα παντα δεν ξεπερνουσε τις 24 ωρες για να μην πω οτι το ειδα και σε 10 λεπτα 2 φορες μεχρι που δεν αλαξε κατι δεν λειτουργει ο συνδεσμς που μου στελνουν μου και ειπαν κατι γνωστοι απο ενα μαγαζι με κινητα  κανε υπομονη περιμενε μια βδομαδα μην στηλεις ξανα και το εκανα και δοκίμασα παλι πριν 2 μερες αλλα αυτη την φορα δεν στελνει μυνημα με τον συνδεσμο ουτε για να πει οτι ειναι ακυρω δεν δεχομαι το εγραφο ουτε έγκυρο και το εκανα 2φορες αλλα δεν περνώ μυνημα τωρα τη να πω δηλαδη ανα κανεις λαθος και πεις ασφαλισε τον λογαριασμο σου από κεκτημένη ταχύτητα τελειωσε τουλαχιστον αυτο ζω εγω κριμα πολλα χρονια κια πολλα αρχεια μου ειχα εκει θα το παλεψω αλλα ποσο ακομα καποια στιγμη το παρατας . 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

@Θανάση ,κάνα νέο εσύ ;;
 
@Κωνσταντίνα ,θα δοκιμάσουμε άλλο τρόπο. Πες καμιά φίλη σου να συνδεθεί στο fb της και να μπει στο προφίλ σου  Αν μπορεί να δει τις φωτό σου ,λογικά θα μπορεί και να τις κατεβάσει.
https://www.softwarehow.com/download-facebook-albums-photos/
 
https://www.expertsphp.com/facebook-image-downloader.html

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Ή να πάρει έστω screenshot της οθόνης ,είτε μπει από υπολογιστή είτε από το κινητό της.

Thanasis Zantrimas απάντησε πριν 2 έτη

Εγώ όπως είπα αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.
Είχα τραβήξει φώτο την ταυτότητά μου με Samsung Galaxy J1, αλλά και πάλι δεν έχω αποκτήσει πρόσβαση. Θέλω να σβήσω το account μετά απ' αυτό.

Ntina Mpoumpou απάντησε πριν 2 έτη

δεν μπορει κανεις να δει το προφιλ λέει Αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν και ούτε αντιδραση στο email ακομα και ειναι πολυ ασχημο να μην μπορεις να μιλήσεις με καποιον απο την υποστιριξη ολα στον αυτοματο δηλαδη .