Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsο σκληρος τα κακαρωσε
odysseas angidis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα παιδια. Ο σκληρος τα φτυσε στα καλα καθουμενα. Στην πρωτη εκκινηση του υπολογιστη που ειδα οτι ξεψυχαει,οταν ανοιγα τον φακελο του σκληρου (2ος σκληρος ηταν) μου εμφανιζε μονο μερικα αρχεια απο αυτα που ειχα. Πηγα για διαχειρηση δισκων (ο υπολογιστης μου-διαχειριση δισκων) και εκει δεν μου εμφανιζε καθολου την εικονα (σαν να κολλαει). Εκανα επανεκκινηση το pc και πλεον ουτε καν τον εμφανιζει (οταν διαβαζοταν η μητρικη και εμφανιζε τις συσκευες κλπ τον συγκεκριμενο σκληρο δεν τον εμφανιζε). Πλεον ειναι σαν να μην υπαρχει καν. Υπαρχει καποια περιπτωση να εχουμε κανενα προγραμμα που θα μπορεσει να τον διαβασει η κατι τετοιο? Αν και αφου δεν τον διαβαζει καν η μητρικη μου φαινεται δυσκολο. Ευχαριστω

8 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

???? Γειά,μπορείς τουλάχιστον να σώσεις τα δεδομένα ?
https://www.easeus.com/data-recovery/drive-recovery-software/recover-not-recognized-external-hard-drive-data.htm

odysseas angidis απάντησε πριν 7 έτη

Μπα αδερφε. ουτε καν τον διαβαζει..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Οδυσσέα,
Αν δεν αναγνωρίζεται ο δίσκος από τον υπολογιστή σου, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Υπάρχουν εταιρείες που μπορούν (χωρίς εγγύηση ότι θα πετύχει) να σου ανακτήσουν τα δεδομένα, αλλά το κόστος είναι πολύ μεγάλο. 
Δοκίμασε να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλον υπολογιστή. Μπορεί να είσαι τυχερός και να μην έχει χαλάσει, αλλά να υπάρχει απλά κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας. 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

https://youtu.be/FJflYcov4IY

kwstas muller απάντησε πριν 7 έτη

Υπολογιστής / δεξί κλικ / διαχείριση / διαχείριση συσκευών / αποθηκευτικές μονάδες = τον βλέπει ; Πες μου λίγο αν τον βλέπει! 

odysseas angidis απάντησε πριν 7 έτη

Οχι φιλαρακι. Δεν τον βλεπει. και οπως σου ειπα και απο την αρχη,πως ουτε η μητρικη τον διαβαζει οταν ανοιγω το pc (πριν κανει το boot εκει που εχει το Port1 που τον εχω συνδεδεμενο,γραφει no device detectiv... κατι τετοιο.. ενω τους αλλους σκληρους τους εμφανιζει). 
Τεσπα.. Μην αγχωνεσαι αδερφε. Να σου πω την αληθεια ηθελα να τον ξεφορτωθω γιατι εκανε αρκετο θορυβο για οσο δουλευε,εχω και την εγγυηση οποτε ολα οκ.. Καποια παιχνιδια ειχα αποθηκευμενα και τα ειχα κανει install εκει... σιγα σιγα θα τα κανακανω.. ευχαριστω για τον χρονο σου

kwstas muller απάντησε πριν 7 έτη

Υπάρχει τρόπος να σώσουμε τα αρχεία αν πετύχει με CD run  αν θέλεις μπορώ να ασχοληθώ! 

odysseas angidis απάντησε πριν 7 έτη

Αδερφε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου,αλλα απο την στιγμη που ηταν μονο παιχνιδια,τα ξανακατεβαζω και τελειωσε. Δεν υπαρχει λογος να μπουμε σε τετοια διαδικασια. Ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου.