Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΟ Σκληρός δίσκος σταματάει να γυρνάει-λειτουργεί κανονικά
NasiaPex 191996 ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα παιδιά. Έχω 2 HDD στο pc μου ο ένας που έχει το λειτουργικό και οτιδήποτε άλλο και έναν δεύτερο για να βάζω τα παιχνίδια. Εκεί που παίζω π.χ Overwatch που το έχω μέσα στον δεύτερο κάνει έναν στιγμιαίο ήχο σε κάποια φάση σαν να σταματάει να παίρνει ρεύμα ή σαν να σταματάει να γυρνάει ο δίσκος. Εκεί που παίζω δλδ κάνει αυτόν τον ήχο και μετά το παιχνίδι δεν δείχνει τους παίκτες και δεν λειτουργεί. Ο σκληρός δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 44 βαθμούς γενικά ούτε με το game. Έκανα κάποια τεστ/ανασυγκρότηση από windows και τεστ με το software που δείξατε σε έναν οδηγό αλλά μου βγάζει ότι είναι σε καλή κατάσταση χωρίς κάποιο σφάλμα.Από την άλλη έβαλα άλλον σκληρό αλλά δεν μου εμφανίζει το icon από το game στο task bar όταν το ξαναέκανα εγκατάσταση γιατί λέει λείπει ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος από το pc, γιαυτό δεν εμφανίζει το icon. Γιαυτό δεν θέλω να αλλάξω σκληρό. Λέτε να φταίει ο σκληρός και να τα έφαγε τα ψωμιά του? Λέτε να φταίει το τροφοδοτικό(είναι 530 max και δεν είναι κάποια σπουδαία μάρκα)? και αν αλλάξω τον σκληρό πως γίνεται να εμφανιστεί το icon σε άλλο σκληρό και να μην μ βγάζει σφάλμα ότι ο προορισμός του είναι στον άλλο ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, είναι πολύ πιθανό ο δίσκος να τα έχει παίξει αλλά να μην εντοπίζει το πρόβλημα κάποια εφαρμογή. Το τροφοδοτικό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο καθώς η λάθος επιλογή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα.
https://www.pcsteps.gr/1465-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-psu-calculator/
Εάν αντιγράψεις το περιεχόμενο του δίσκου σε ένα νέο, και του δώσεις το ίδιο όνομα το παιχνίδι λειτουργεί? Μπορείς επίσης να κάνεις clone τον παλιό σε ένα νέο.
https://www.pcsteps.gr/83088-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-windows/

NasiaPex 191996 απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Τελικά έκανα Format τον "Χαλασμένο" δίσκο (διαγραφή ότι είχε μέσα). Έκανα εγκατάσταση από την αρχή το app και το overwatch σε άλλον σκληρό και μου έβγαζε το ίδιο λευκό icon κάτω αλλά κάπως το έκανα δεν ξέρω πως, πραγματικά, έκανα ανανέωση το taskbar, μου εμφάνισε το icon κάπως αλλιώς και μετά πάτησα κατάργηση του εικονιδίου με δεξί κλικ? δεν είμαι σίγουρη, γιατί εκείνη την ώρα έκανα και format τον χαλασμένο και μπορεί απλά όταν τελείωσε το format να σταμάτησε να ψάχνει το icon μέσα στον φορμαρισμένο δίσκο. Αυταααα όλα καλά μέχρι στιγμής, ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλή συνέχεια.