Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΟ υπολογιστής δεν μπαίνει στο ίντερνετ
Aggeliki Androutsopoulou ρώτησε πριν 5 μήνες

Γεια σας!Εδώ και μερικές εβδομάδες ο υπολογιστής μου δε μπαίνει στο ίντερνετ.Διαβασα τον σχετικό οδηγό σας και εφάρμοσα όλα τα βήματα,αλλά και πάλι δε μπαίνει στο ίντερνετ.Στο βήμα για σταθερή ip ,δε δέχεται σταθερή,λέει ότι είναι λάθος ρύθμιση,μόνο αυτόματη.Μπορω να κάνω τίποτα άλλο;

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Καλησπέρα Αγγελική, ο υπολογιστής πώς συνδέεται στο internet, με καλώδιο ή μέσω Wifi? Οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά? Ακολούθησες όλα τα βήματα του οδηγού μας?

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 5 μήνες

Ο υπολογιστής συνδέεται στο ίντερνετ με wi-fi και οι άλλες συσκευές, δηλαδή το κινητό μου, συνδέεται κανονικά στο wi-fi.Ακολουθησα όλα τα βήματα του οδηγού,μόνο με το usblinux που σας είπα παραπάνω δεν έκανα κάτι,γιατί λέει είχα ρυθμίσει λάθος τα Linux suse,γιατί αυτά ειχα μέσα στο φλασάκι.Στο βήμα που βάζουμε σταθερή ipδεν δεχόταν σταθερή,έλεγε ότι οι ρυθμίσεις είναι λάθος και έβαζε μόνο αυτόματη από μόνο του.Θυμαμαι ότι πριν να συμβεί αυτό, δηλαδή ο υπολογιστής να μην μπαίνει στο ίντερνετ,συγχρονιζα κάτι αρχεία στο προηγούμενο κινητό,το Sony Ericsson k750i και στο my phone explorer μέσω Bluetooth που είχα κατεβάσει,αλλά αυτό είναι άσχετο με τη μη πρόσβαση στο ίντερνετ.Δεν του έκανα τίποτα άλλο ώστε να μη μπαίνει στο ίντερνετ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Αγγελική, η ώρα και η ημερομηνία του υπολογιστή σου είναι η σωστή?

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 5 μήνες

Είναι σωστή,ναι.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 5 μήνες

Κατέβασα τα Linux mint και τα έβαλα δοκιμαστικά στον υπολογιστή και μπήκε μέσω αυτών στο ίντερνετ.Θα τα εγκαταστήσω με βάση τον αντίστοιχο οδηγό σας και θα εγκαταστήσω και τα windows 11ultralight, επειδή είναι αναγκαίο,ίσως με αυτά θα μπει στο ίντερνετ.Τα windows 11ultralight ήθελα να τα εγκαταστήσω από όταν διάβασα τον οδηγό σας.Κατα τα άλλα,όπως σας είπα, δοκίμασα όλες τις μεθόδους που λέγατε στον οδηγό σας και δεν μπαίνει στο ίντερνετ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 μήνες

Πολύ περίεργο, ίσως να έπαθε κάτι ο driver του Wifi. Θα σου πρότεινα να τον περάσεις ξανά. Επίσης, δοκίμασε να συνδέσεις το υπολογιστή με καλώδιο.