Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareο υπολογιστης ανοιγοκλεινει μονος του
Stefanos Soupourtzis ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα εχω ξαναεπικοινωνήσει  με το site για ένα  βραχυκύκλωμα μητρικής για το οποίο με είχατε κατατοπίσει  για το τι ακριβώς ήταν η βλάβη και πως να το χειριστώ με το κατάστημα που συνεργάζομαι.Ύστερα απ' όλα αυτά η αλλαγή της μητρικής τελικά έγινε αλλά επειδή το κατάστημα δεν είχε το συγκεκριμένο μοντέλο πια στη διάθεση του μου προσέφερε με τα ίδια χρήματα ένα συμβατό μοντέλο. Μετά από τον έλεγχο που κάνανε  δούλευε κανονικά.Δεκαπέντε περίπου μέρες μετά την παραλαβή του Η/Υ παρουσιάστηκε νέα βλάβη η οποία είναι η εξής: πατάω το κουμπί να ανοίξει ο Η/Υ  ανοίγει, οι ανεμιστήρες και ο CPU για ένα δεύτερο δουλεύουν  μετά σβήνει και ξανανοίγει  μόνος του.Δεν σταματάει αν δεν το κλείσω από το τροφοδοτικό.Παρακαλώ, αν γνωρίζετε κάτι για τέτοιου είδους βλάβη θα ήθελα να μου πείτε.Έχω  δοκιμάσει άλλο τροφοδοτικό reset cmos, αλλαγή της θέσης των RAM  αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.Ευχαριστώ πολύ.

2 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Στέφανε. Οτιδήποτε θα μπορούσε να φταίει, και εφόσον το κατάστημα έκανε τη συναρμολόγηση, η καλύτερη λύση είναι να το πας πίσω για να βρούνε τη βλάβη.
Προσωπικά ποντάρω σε θέμα τροφοδοτικού, οπότε αν έχεις κάποιο δεύτερο και μπορείς να το δοκιμάσεις, θα δεις άμεσα αν φταίει αυτό.

Stefanos Soupourtzis απάντησε πριν 6 έτη

δυστυχως δεν υπαρχει η ιδια καρτα που μου δωσανε πριν ενα μηνα και η μονη διαθεσιμη ειναι η asus b85m-e τι να κανω δεχτηκα ο υπολογυστης ειναι στα χερια τους.  ηθελα να ρωτισω την γνωμη σας αν η καρτα ειναι αξιοπηστη και συμβατη με το pc μου. ευχαριστω για τις αμεσες και γρηγορες απαντησης.
cpu 4690k
gpu 1060 6gb
2 ssd
3 fan 
ram 2x 
psu corseir 650 gold
dvd