Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ”ΠΑΓΩΝΕΙ”
VAGELIS KARPATSELIS ρώτησε πριν 9 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΓΕΛΕ. Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Ο FX4300 BASIC ΜΕ WINDOWS 8 ΤΟΥ eSHOP. MEΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕΡΦΑΡΩ Η' ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ BIG FARM KAI ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ,ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ''ΠΑΓΩΝΕΙ''. Η ΟΘΟΝΗ ΜΕΝΕΙ ''ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ''. ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ , ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ EKΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΚΙΝΗΣΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΞΑΝΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΤΡΕΞΑ HITMANPRO. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ FORMAT ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ; EYXAΡΙΣΤΩ.

7 Απαντήσεις

Spithas s απάντησε πριν 9 έτη

Δοκιμασε να κατεβασεις πιο καινουργιους drivers.

Ποια ειναι η μητρικη σου και ποια η καρρα γραφικων σου;

VAGELIS KARPATSELIS απάντησε πριν 9 έτη

ΟΛΟΙ ΟΙ DRIVERS ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ASUS M5A78L-M LX3 KAI H KAΡΤΑ Η ASUS R7250 1GB GDDR5.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βαγγέλη, κάνε έναν έλεγχο στη RAM, μήπως έχει πρόβλημα.

VAGELIS KARPATSELIS απάντησε πριν 9 έτη

ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ WINDOWS. KAI EΛΕΓΧΟ ΔΙΣΚΟΥ ΓΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Κάνε και το memtest, είναι πιο ακριβές. Άστο να τρέξει για μερικές ώρες, ίσως και όλο το βράδυ.

Sakis Kostopoulos απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά!έχω το ίδιο πρόβλημα.παγώνει ο υπολογιστής!όταν κολλάει κάνει έναν ήχο σα γρατσούνισμα(δεν ξέρω πως να το περιγράψω)έκανα μόνο ανίχνευση και ανάκτηση για κατεστραμμένους τομείς δίσκου και έλεγχο για ιούς!δεν έχω κάνει έλεγχο μνήμης..δεν έχω κάνει Update τους drivers γιατί τα windows μου έχουν απενεργοποιημένο Update.κάποια λύση σ'αυτό;;
1)ποιές είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες που συμβαίνει το πάγωμα;;υπάρχει περίπτωση να συμβεί από πρόβλημα στο λειτουργικό σύστημα;;(μακάρι να είναι από κεί).
2)κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα θα βοηθήσει?
3)θερμοκρασία CPU 75C είναι πολύ ή φυσιολογική;;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Σάκη, άνοιξε δικιά σου ερώτηση και γράψε τι υπολογιστή και τι λειτουργικό