Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΟ qBittorrent δεν κάνει upload τα torrent που έχω κατεβάσει
Lia Pappa ρώτησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα
Χρησιμοποιώ τον qBittorrent v3.3.16 για να κατεβάζω αρχεία torrent και από τότε που άλλαξα πάροχο, ενώ κατεβάζω γρήγορα τα περισσότερα torrent, με το που ολοκληρώνονται και ξεκινάει ο διαμοιρασμός στέλνει μερικά KiB (πολύ σπάνια 1-2 MB συνολικά) και σταματάει για μέρες, ενώ υπάρχουν αποδέκτες.
Διάβασα τα σχετικά άρθρα σας, έλεγξα τις θύρες και τα πρωτόκολλα στο Router, έλεγξα το τείχος προστασίας των Windows, έκανα και τον έλεγχο με την ιστοσελίδα canyouseeme.org και όλα δείχνουν εντάξει.
Το βελάκι όμως του  qBittorrent για το upload (αυτό δηλαδή που δείχνει προς τα πάνω) είναι πορτοκαλί.
Κοίταξα και τις ρυθμίσεις στο qBittorrent και δεν μπορώ να δω κάτι λάθος.
Τι μπορεί να φταίει και πως να το διορθώσω;
 
 
 

9 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, μπορεί τα αρχεία που θες να κάνεις upload να μην έχουν "αρκετή ζήτηση". Αυτό το παρατηρείς με όλα τα αρχεία? Επίσης ποιο είναι το upload της γραμμής σου?

Lia Pappa απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την άμεση επικοινωνία.
Το παρατηρώ με το 99% των αρχείων. Στους αποδέκτες  εμφανίζονται από 40-90 και περισσότεροι αποδέκτες.
Η ταχύτητα του upload μου είναι 19,5 MiB/δ και πάντα πορτοκαλί το βελάκι!

Lia Pappa απάντησε πριν 6 μήνες

Το upload του παρόχου μου είναι από 10,50-11,00 Mbps

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο client για να δεις εάν φταίει η εφαρμογή ή τα αρχεία που ανεβάζεις.

Lia Pappa απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα,
Δοκίμασα και άλλους clients και συμβαίνει το ίδιο.
Τελικά μίλησα με τον πάροχό μου, έστειλαν τεχνικούς και συνεργεία και αποφάνθηκαν πως στον πολύπαθο Βόλο που ζω, τα χάλκινα του ΟΤΕ έχουν οξειδωθεί και αν δεν αλλαχτούν δεν θα έχουμε ούτε διαδίκτυο, ούτε τηλέφωνο. Και φυσικά ο ΟΤΕ σφυρίζει αδιάφορα ως κλασσική κρατική υπηρεσία.
Αποτέλεσμα μέσα σε λίγες μέρες με 100αρα γραμμή χτυπάω 11 ταχύτητα και τηλεφωνική γραμμή με παράσιτα και διακοπές.
Η ταχύτητα του upload βέβαια παραμένει σταθερή στα 10,5 αλλά μου είπαν πως επηρεάζεται κι αυτό από τα οξειδωμένα χάλκινα καλώδια του ΟΤΕ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Πολύ περίεργο να έχεις τέτοιο upload αλλά να μην μπορείς να κάνεις seed. Μήπως σου έχει μπλοκάρει τα torrent o πάροχος? Δοκίμασες και μέσω vpn?

Lia Pappa απάντησε πριν 6 μήνες

Να μου μπλοκάρει μόνο το upload και να αφήνει το download; Γιατί με το download (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) δεν έχω πρόβλημα. Η ταχύτητά μου έχει αισθητά μειωθεί, αλλά στο κατέβασμα δεν βλέπω διαφορά καθώς δεν κατέβαζα ποτέ με πλήρη ταχύτητα.
Δοκίμασα μία δωρεάν vpn να δω πως είναι (πριν αρχίσω να πληρώνω), αλλά μου επιβράδυνε κι άλλο την ταχύτητα. Με το ανέβασμα το ίδιο. Όσο κατεβάζω στέλνει αξιοπρεπώς, μόλις τελειώσει το κατέβασμα θα στείλει μέσα στη βδομάδα κάποια Kbps

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο, από τη στιγμή που αναγνωρίζει το πρόβλημα ο πάροχος κάνεις υπομονή μέχρι και εάν το διορθώσουν.

Lia Pappa απάντησε πριν 6 μήνες

Οψόμεθα λοιπόν....
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.