Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠΑΓΩΜΑ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ
panos takhs ρώτησε πριν 9 έτη

ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΠΤΑ 1 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΥΤΑ 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΟΡΜΑΤ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Α ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΥΡΑ Η ΑΛΛΕΣ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΜΠΑΚΙ ΜΕ 4 ΘΥΡΕΣ ΠΡΙΖΑΚΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ : Υπογραφή προβλήματος:
Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen
Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:
BCCode: a
BCP1: 00000009
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 83AF1704
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:
C:\Windows\Minidump32815-26130-01.dmp
C:\Users\TAKIS & TEO\AppData\Local\Temp\WER-59826-0.sysdata.xml

Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408

Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση:
C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Πάνο, αφού συνεχίζουν οι μπλε οθόνες μετά το format, κάποιο πρόβλημα έχει σε επίπεδο υλικού ο υπολογιστής σου, κάποιο από τα υποσυστήματά του έχει χαλάσει.

Θα πρέπει να το πας σε τεχνικό για να δεις ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

panos takhs απάντησε πριν 9 έτη

ΑΓΓΕΛΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ υποσυστήματά του έχει χαλάσει το φορματ το εκανα σχετικα μετα τα Χριστουγεννα αυτό το καταλαβες από το κειμενο ότι είναι χαλασμενο δηλαδή με λιγα λογια θελω τεχνικο και όχι φορματ ξανα και το υλικο πιο είναι πια αγγελε μου και ποσο είναι η τιμη για να γινει όπως πριν αρα ιο δεν εχω σωστα ετσι εντομεταξυ κατεβαζω παιχνίδια στο pc που πανω κατω κολλανε αλλα πεζουν μπορει να φταίει αυτό θεμα γραφικων και ένα εκανα καμια πατατα εγω καμια άλλη λυση εχουμε γιατι λεφτα δεν εχω πρεπει να πληρωσω την σχολη κανα πρόγραμμα που να επιδιορθώνει τετια θέματα και κατι τελευτεο ποσο σοβαρο είναι να βαλω τα κλαματα η όχι ευχαριστω πολύ....

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ απάντησε πριν 9 έτη

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ έκανα φορμάτ και πάλι εμφανίστηκαν τα ίδια στο τέλος δέν ξεκίναγε το λάπτοπ , μετά έκανε εκίνηση μόνο μέ την μπαταρία ο μετασχηματιστής ήταν καλός δέν ξεκίναγε με αυτόν δούλευε μόνο με την μπαταρία , ενώ προσπαθούσα να κάνω νέα εγκατάσταση με την μπαταρία του επανελιμένα κάποια στιγμή κόλησσε, δεν συνέχιζε την εγκατάσταση . Τότε το έσβησα και όταν πήγα να το ξεκινήσω πάλι δέν ξεκίναγε έδειχνε ότι υπάρχη ρεύμα από την μπαταρία αλλά δέν ξεκίναγε . Συμπέρασμα τα παγώματα που μου έκανε πρίν καεί ήταν αρκετά στην συνέχεια οι μπλε οθόνες . Πόρισμα ο σκληρός δίσκος είχε πρόβλημα 100% όταν τον δοκίμασα σε άλλο λάπτοπ έκανε πάλι μπλέ οθόνες , ενώ μέ άλλον δίσκο καλό δέν έκανε αυτό το πρόβλημα στο άλλο το λάπτοπ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

@panos takhs Κοίτα, αν έκανες το Format τα Χριστούγεννα αλλά σου βγάζει μπλε οθόνη τώρα, υπάρχει μια πιθανότητα (έστω μικρή) να μην έχει χαλάσει κάτι στον υπολογιστή αλλά να φταίει το software.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα format ξανά, ακολούθησε και τις οδηγίες για την ηλεκτρονική ασφάλεια για να αποφύγεις το ενδεχόμενο ενός ιού, και παρακολούθησέ το.

Αν και μετά το format σε σύντομο διάστημα σου πετάξει ξανά μπλε οθόνη, έχεις 100% πρόβλημα με τον υπολογιστή και δεν γλιτώνεις τον τεχνικό.