Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠαγωνει ο υπολιστης σε τυχαιες στιγμες
Νίκος Παναγιωτίδης ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα μια βοηθεια, εντελως τυχαιες στιγμες παγωνει το laptop (σχεδον καινουργιο) τα παντα, μπορει μια φορα την μερα ή δυο ή και καθολου για 2-3 μερες, παρατηρησα σχεδον παντα ηταν ανοιχτο το chrome, τι μπορει να φταιει;

 
 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Νίκο

Όταν εμφανίζεται το πρόβλημα, το laptop έχει ανεβασμένες θερμοκρασίες; Αν δεν άνοιξες τον Chrome, δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα;

Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers γραφικών, καθώς το πρόβλημα μπορεί να το προκαλεί το GPU acceleration.

Νίκος Παναγιωτίδης απάντησε πριν 3 έτη

Σε ευχαριστω πολυ Γιώργο, οχι η θερμοκρασια δεν εχει σχεση νομιζω ολες τις φορες κολλησε ενω ειχα ανοιχτο το chrome, το κλεινω απο το κουμπι, ανοιγει κανονικα το λαπτοπ και αν κανω επαναφορα τις καρτελες στο chrome το πιθανοτερο ειναι να κολλησει ξανα (ιστοσελιδες 3-4 ανοιχτες fb youtube κτλ..) αν δεν κανω επαναφορα ολα καλα μεχρι να ξανα γινει, κατι με την καρτα γραφικων ισως υποψιαζομαι και εγω ή κανενα extencion στο chrome, στην αρχη νομιζα ο σκληρος αλλα εκανα μερικους ελεγχους και φαινονται μια χαρα..
Απο drivers κατεβαζει αυτοματα το nvidia app, μπορω μεσω απο εκει να τους διαγραψω και να τους ξανα περασω μηπως;
Ταιριαζει η περιπτωση παντως με το προβλημα που ειχε αναφερει ο κυριτσης για το pc του που τελεικα ηταν λαθος drivers.. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Απεγκατάσταση θα τους κάνεις από τα εγκατεστημένα προγράμαμτα στον πίνακα ελέγχου. Εγκατάσταση μπορείς να τους κάνεις μέσω της εφαρμογής που λες.

Επίσης, δοκίμασε την portable έκδοση του Chrome. Εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα;