Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠαγώνει η οθονη λόγο του internet
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα σας!Έχω ενα πρόβλημα όταν παίζω παιχνίδια με το internet.Συγκεκριμένα ενω παίζω ενα online game ( για παράδειγμα world of warships) ξαφνικά η οθόνη παγώνει και τα ms να ανεβαίνουν στιγμιαία στα 500 ή 600 και γενικά σε ψηλά νούμερα.Συνήθως παίζω με 30-40 που είναι αρκετά καλά νούμερα.Το περίεργο είναι οτι δοκίμασα να συνδέσω το pc στα σπίτι ενός φίλου όπου έχει και 50mbps γραμμή αλλά συνέβαινε πάλι το ίδιο.Η σκέψη μου είναι να κανώ ενα format αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα οφελούσε.Αν γνωρίζατε κάτι και με βοηθούσατε θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Λευτέρη

Για αρχή, δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers δικτύου του υπολογιστή σου. Ίσως αυτοί προκαλούν το πρόβλημα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ απάντησε πριν 4 έτη

Φοβάμαι πως δεν ξέρω πως να το κάνω και για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα οτι υπάρχουν drivers δικτύου ή τι ακριβώς ειναι.Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Η διαδικασία δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά θα μπεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής σου και θα κατεβάσεις το αρχείο από την αντίστοιχη επιλογή.

Οι drivers είναι προγράμματα που προσφέρουν υποστήριξη για ένα συγκεκριμένο εξάρτημα του υλικού.

Αν μας πεις το μοντέλο της μητρικής σου, μπορούμε να σου στείλουμε τη σελίδα για τη λήψη.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ απάντησε πριν 4 έτη

Το μοντέλο της μητρικής μου είναι H110M-S2H

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Τους drivers θα τους βρεις εδώ στην ενότητα LAN. Θα κατεβάσεις το σχετικό αρχείο και θα το εγκαταστήσεις όπως κάθε άλλο πρόγραμμα. 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ απάντησε πριν 4 έτη

ok ευχαριστώ!!