Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠαγώνει-κολλάει η εικόνα του υπολογιστή.
Γιώργος Μπέλλας ρώτησε πριν 11 μήνες
Καλησπέρα! Εδώ και λίγες μέρες χωρίς κάποιο προφανή λόγο (ούτε εγώ πιστεύω πως έχω πειράξει κάτι), παγώνει - κολλάει η εικόνα του υπολογιστή για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά είναι εντάξει για λίγα λεπτά μέχρι να κολλήσει ξανά. Αυτό το κάνει παντού (YouTube, όταν παίζω παιχνίδια κ.α.). Windows 11 έχω και είναι ενημερωμένο το Windows Update, πήγα και στην Διαχείριση Συσκευών αλλά όλα τα τα προγράμματα είναι ενημερωμένα. Τι μπορεί να φταίει? Μήπως η κάρτα γραφικών? GTX 1660 Super έχω στο σύστημα.
6 Απαντήσεις
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 11 μήνες
Καλησπέρα Γιώργο, ο driver της κάρτας γραφικών σου είναι ενημερωμένος? Ίσως να είναι κάποιο bug των Windows 10 σε συνδυασμό με το hardware σου..
Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 11 μήνες
Μπήκα στο site του κατασκευαστή, κατέβασα την εφαρμογή και έκανα εγκατάσταση την τελευταία ενημέρωση της κάρτας γραφικών, ίσως ήταν αυτό. Τώρα θα δω αν στην πορεία συνεχίσει να το κάνει, αν όχι σημαίνει ότι ήταν της κάρτας γραφικών το θέμα. Όπως και να έχει σ'ευχαριστώ για την βοήθειά σου Γιώργο! 
Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 10 μήνες
Γιώργο καλησπέρα! Το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί, η εικόνα συνεχίζει να κολλάει.
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες
Με τα Windows 10 είχες καθόλου πρόβλημα?
Γιώργος Μπέλλας απάντησε πριν 10 μήνες
Όχι, δεν είχα κάποιο θέμα.
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 10 μήνες
Άρα Γιώργο, μάλλον κάτι παίζει με τα Windows 11..ίσως να είναι κάποιο bug σε συνδυασμό με το hardware σου και μελλοντικά να διορθωθεί..