Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπαλιος υπολογιστης καινουργια καρτα γραφικων
Antonis Tsonos ρώτησε πριν 10 έτη

Αγορα μια καρτα γραφικων Asus gtx 760(226 ευρω) και την εβαλα
σε μητρικη asrock g31m-s επεξεργαστη intel core duo 2,50ghz
μνημη ram 4 gb(αυτα που ειχα). και ολα αυτα για να παιξω το Fifa 15
και τελικα δεν το παιζει κολλαει.να την γυρισω πισω να παω να παρω Playstasion 4 η μπορω να βελτιωσω το Pc μου με λιγοτερα απο 180 που εχει η διαφορα με το ps4?

5 Απαντήσεις

ExGo Z απάντησε πριν 10 έτη

Σε αυτήν την περίπτωση πάρε ps4, με 180 € δεν πάς πουθενά με την κάρτα που πήρες, ούτε με 300€ μη σου πω.
Ίσως κάτι να γίνεται με 300€ (μαζί με κάπια παλιά σου parts που δεν θα είχαν θέμα συμβατότητας) αλλά με 180€ διαθέσιμα σου είναι σίγουρα άχρηστη φίλε μου.
Τσίμπα το ps4 και γύρνα την αν δεν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να την αξιοποιήσεις.Και ναι, αν δώσεις κάτι παραπάνω, το pc που θα μπορέσει να υποστηρίξει την δύναμη της σωστά που θα είχες, θα ήταν 2 φορές καλύτερο από απλά μία κονσόλα όπως το ps4...

ExGo Z απάντησε πριν 10 έτη

Go with ps4 σε αυτά τα λεφτά φίλε, αυτό θα έκανα στην θέση σου.

Antonis Tsonos απάντησε πριν 10 έτη

Σε ευχαριστω για την απαντηση και την αμεση ανταποκριση.δηλαδη 400 ευρω παραπανω(για χριστουγεννα με βλεπω) θα ηταν δυο φορες καλυτερο απο το ps4?

ExGo Z απάντησε πριν 10 έτη

Ναι.
Είπα 2 γιατί είμαι πολύ μετριόφρων και φοβάμαι μην με χαρακτηρίσει κανείς υπερβολικό.
10 φορές καλύτερο θα είναι ένα pc που θα μπορέσει να την υποστηρίξει καλά διότι δεν θα είναι απλά ένα pc ...θα είναι ένα τούμπανο pc.
Με 400€ παραπάνω είμαι σίγουρος ότι μπορείς πάρεις έναν σεβαστό επεξεργαστή,μητρική και ram για να μπορέσεις να απολαμβάνεις τις επιδόσεις της.Καθώς επίσης και ένα τροφοδοτικό αν αυτό που έχεις δεν αρκεί(δεν είναι τουλάχιστον 500watt).
Πάντως φίλε μην εντυπωσιάζεσαι πολύ διότι και ps4 να πάρεις που έχει λιγότερα χρήματα δεν σημαίνει ότι τα παιχνίδια θα σου κολλάνε.
Απλώς σε "ιποδύναμη" ΠΑΝΤΑ ένα ΚΑΛΟ pc θα υπερέχει από μια κονσόλα είτε αυτή λέγεται ps4 είτε... ps5 ...
Ίσα ίσα αν έχεις φίλους θα απολαμβάνεις πιο πολύ με κονσόλα παρά με pc και τα περισσότερα exclusive games βρίσκονται αυτήν την στιγμή στις κονσόλες.
Αν δεν σε ενδιαφέρει οτιδήποτε άλλο από το απλώς να παίζεις τα παιχνιδάκια σου πάρε ένα ps4 κάθως είναι και πιο φθηνό.
Αν όμως σου αρέσει να έχεις πραγματική αίσθηση "ιπποδύναμης" σε κάθε τι που κάνεις με το pc και σου αρέσει να πορώνεσαι με το pc, μάσε τα χρήματα και πάρε pc.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Για να εκμεταλλευτείς καλά την κάρτα, πρέπει να υπολογίζεις minimum 90 ευρώ για καινούρια μητρική, 175-180 ευρώ για επεξεργαστή, και 42-45 ευρώ για 4GB μνήμες DDR3 - ή, ακόμα καλύτερα, γύρω στα 82 ευρώ για 8GB RAM.

Για εμένα η αγορά playstation αξίζει μόνο για τις αποκλειστικότητες. Σε παιχνίδια που είναι διαθέσιμα και στο PC και στο Playstation, ένα ισχυρό PC είναι πάντοτε η καλύτερη επιλογή.