YourExorcist ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα σας θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βελτιωσω τις επιδοσης του συστηματος μου ως προς το gaming....το συστημα μου ειναι το εξης:
CPU: Intel i3-2100@3.1GHz - RAM: 6gb ddr3 - Motherboard: Foxconn (model : H67-S/H67-V/H67M) - Graphics: Sapphire pulse radeon rx550 4gb - PSU: Corsair CX430
Υπαρχει καποιος τροπος για να αυξησω τα fps στα παιχνιδια μου? ή ο cpu ειναι υπερβολικα παλιος με αποτελεσμα η καρτα γραφικων μου να μην μπορει να δωσει το 100% της? 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα

Ισχύει πως με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή δεν μπορείς να αξιοποιήσεις στο 100% την κάρτα γραφικών.

Δυστυχώς, οι νέοι επεξεργαστές δεν είναι συμβατοί με την μητρική σου. Αναγκαστικά πρέπει να πας σε νέο επεξεργαστή, μητρική και μνήμες.

Αν θες να σου προτείνουμε προϊόντα, πρέπει να μας πεις τι ποσό σκέφτεσαι να διαθέσεις.

YourExorcist απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω πολυ αν ειναι να αλλαξω 2-3 πραγματα τοτε 250-300€ 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον συνδυασμό μητρικής, επεξεργαστή και μνημών που προτείνουμε στη σύνθεση των 550€ - 600€.

Αν αντικαταστήσεις τα 16GB RAM με 8GB αντίστοιχων χαρακτηριστικών, το κόστος βγαίνει εντός του budget σου.

Να τονίσω ότι πρέπει να ζητήσεις BIOS update της μητρικής από το κατάστημα αγοράς για να δεχθεί τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.

Kon/nos Kountousias απάντησε πριν 5 έτη

βαλε τα γραφικα στο low, αν δε δουλεψει βγαλε antivirus και αν εχεις οθονη full hd βαλε πιο χαμηλη αναλυση αν και θα φαινεται χαλια. αν ουτε αυτα μπορεις να δοκιμασεις overclock με ρισκο να καψεις κατι. Μπορεις επισης να παρεις μια νεα καρτα γραφικων αν το τροφοδοτικο σου τη σηκωνει, μεχρι 570 η 1060 με το σκεπτικο να την εχεις στο επομενο πισι. καποια παιχνιδια δε ζητανε πολυ επεξεργαστη οποτε ισως δουλεψει.