Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραπαραβίαση λογαριασμού Gmail
Jovanna Sa ρώτησε πριν 9 έτη

καλησπέρα Άγγελε ,
ηθελα να σου κανω μια ερώτηση σχετικά με το Google chrome .. Παρατήρησα τις προάλλες οτι οταν κανω αναζήτησή κάτω κάτω μου βάζει ως τοποθεσία την περιοχή Καλαμάρια (με βαςη Σύνδεση Διαδικτύου ) ενώ μένω στο κέντρο της Θεσσαλονικης.. Ειναι λογικό κατι τέτοιο η μπορει ν ωφελείται στο οτι κάποιος εχει αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό Gmail μου; Να αναφέρω οτι στο Gmail δεν εχω εντοπίσει καμια περίεργη δραστηριότητα .. Να με ανησυχήσει ;

5 Απαντήσεις

Παναγιώτης Χαλιμούρδας απάντησε πριν 9 έτη

Μπορώ κι εγώ να απαντήσω, ή θέλετε συγκεκριμένα από τον κ. Άγγελο; :)

Jovanna Sa απάντησε πριν 9 έτη

Χαχα ας απαντήσει οποίος ξέρει :-)

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Άμα στις λεπτομέρειες του Gmail κάτω κάτω δεν σου βγάζει κάτι περίεργο, μην ανησυχείς, δεν είναι πάντα απολύτως ακριβείς οι τοποθεσίες.

Jovanna Sa απάντησε πριν 9 έτη

καλως σε ευχαριστω πολυ, απλα μ έκανε εντύπωση γιατι ενώ η τοποθεσία έγραφε θεσσαλονικη παλιότερα ξαφνικά παρατήρησα το καλαμάρια και με ανησύχησε 

Παναγιώτης Χαλιμούρδας απάντησε πριν 9 έτη

Ναι οι τοποθεσίες που δείχνει εκεί δεν είναι πολύ ακριβείς γιατί προσδιορίζονται κυρίως από τη διεύθυνση IP του υπολογιστή (και απο το ιστορικό τοποθεσίας του κινητού και άλλα) Περισσότερα εδώ.
Όσο για την ασφάλεια του λογαριασμού σας μπορείτε να μπείτε εδώ για να δείτε σχετικά με την δραστηριότητα του λογαριασμού σας, όπως τις συσκευές με τις οποίες συνδεθήκατε.