Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠαρακολούθηση καμερών καταστήματος από το σπίτι
Nickel Silver ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας, υπάρχει κάποιος δωρεάν τρόπος για να παρακολουθώ τις ip κάμερες που έχω στο κατάστημα (και τις κοιτάω από τον υπολογιστή του καταστήματος μπαίνοντας από browser στο 192.168.1.200) με κάποιον τρόπο και από τον υπολογιστή που βρίσκεται στο σπίτι μου? Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε.

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά !! Δες εδώ
https://tinyurl.com/y7dft5qg
https://www.pcsteps.gr/1370-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-internet-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Υπάρχουν 2 τρόποι για να το κάνεις.
1 Να πάρεις static ip από τον isp που έχεις η οποία όμως χρεώνετε εξτρά, από 8 εως και 15 περιπου ευρώ τον μήνα ανάλογα τον πάροχο. Μετα αφού κάνεις της ανάλογες ρυθμισεις στο router θα μπορείς να της βλέπεις μέσω της ip.
2 Φτιάχνεις ενα free ddns (όνομα χώρου) και κάθε φορά που γράφεις αυτό το όνομα που θα φτιάξεις στον browser θα σε βάζει στο καταγραφικό. Φυσικά πρέπει να γίνουν και εδώ οι ανάλογες ρυθμίσεις. 
Το κακό με την δεύτερη μέθοδο που ειναι και free, ειναι ότι σχεδων όλα τα site που παρείχαν αυτή την υπηρεσία είτε έκλεισαν είτε το γύρισαν επι πληρωμή. Το μόνο που ειναι free ακόμα ειναι το noip το οποίο εχει 2 προϋποθέσεις. 
1 Κάθε μήνα πρέπει να μπαινεις στο μαιλ που θα δηλώσεις κατά την εγγραφή σου και να κάνεις κλικ σε έναν σύνδεσμο ώστε να γινει αυτόματα η ανανέωση του ονόματος. Αν δεν το κάνεις μετά από μέρες παύει να δουλεύει.
2 Πρέπει να τρέχει μια εφαρμογή στο pc που υπάρχει εκεί στον χώρο που ειναι οι κάμερες (έστω και μια φορά την ημέρα) ώστε να κάνει ανανέωση της ip και να την κατοχυρώνει στο όνομα. Αν δεν γινει αυτό όταν αλλάξει η ip σου δεν θα μπορείς να μπεις με το όνομα που θα φτιάξεις. Και επειδή υπάρχει τρόπος να προσθέσεις μέσα στο router το ddns noip, να πω ότι στα περισσότερα rouyer και το λέω από προσωπική επήρεια μια και το εχω ψάξει πολύ ότι αυτή η μέθοδος δεν δουλεύει. Γι αυτό προτείνετε να τρέχει η εφαρμογή που ανέφερα. 
Ήξερα ένα κινέζικο site που βάζω στα καταγραφικά που βάζω εγω και που μέχρι πρόσφατα δούλευε κανονικά το ddns, αν το βρώ θα το ποστάρω.
Για το frre ddns διάβασε εδώ το άρθρο.
https://www.pcsteps.gr/1364-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ip-dynamic-dns/

Nickel Silver απάντησε πριν 7 έτη

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αν θυμιθείς κ το site πες μου. Να είσαι καλά.