Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠαρακολούθηση παραγγελίας στο GearBest
Giannis Kapaktsis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου στο GearBest? Να δω δηλαδή σε ποιο στάδιο βρίσκεται. Ή μήπως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Ίσως σε κάποιους μπορεί να φανεί αστεία αυτή ερώτηση, αλλά δεν έχω και μεγάλη ιδέα από αγορές μέσω ίντερνετ από το εξωτερικό.

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά σου Γιάννη και πάλι. Αν είναι για τη χθεσινή σου ερώτηση για το Onda v10 4G είναι νωρίς ακόμα.Καλύτερα να σου βάλω αυτό να διαβάσεις από την ενότητα "Εντοπισμός δέματος"και κάτω(τα εξηγεί όλα αναλυτικά)
https://www.pcsteps.gr/85848-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-tablet-gadget-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1/
Πάντως υπάρχουν σαφώς λιγότερες πιθανότητες να χαθεί το δέμα με το Priority line, απ'ότι αν είναι με το ταχυδρομείο.

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι για το Onda V10 4G, προκειται. Το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα, απλα ηθελα να μαθω πως μπορω να το παρακολουθησω στην πορεια.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Πιστεύω το βρήκες το άρθρο εκείνο.
https://www.pcsteps.gr/48390-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%b1/

Giannis Kapaktsis απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστω πολυ Δημητρη. Ναι το ειδα αυτο το αρθρο και με βοηθησε. Πιστευω να στελνουν Tracking Number με την επιλογη αποστολης priority line. Απο την εμπειρια σας σε ποσες μερες περιπου γίνεται η αποστολή; Οταν εκανα την αγορα, ελεγε Ships between 26 έως 27 Οκτωβρίου.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Όταν στείλουν την παραγγελία θα λάβεις το tracking number στο email σου. Περίμενε εως αύριο,και μετά επικοινώνησε με το support τους.
https://www.gearbest.com/about/tracking-packages.html