Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ UPS.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Trexalitsas Trexalitsas ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημερα σας!
Προσφατως αποκτησα ενα ups (turbo x  850va line interactive Led).Εκανα ολες τις παραμετροποιησεις και εχω κολλησει στην συνδεση με τo mail και αποστολη sms στο κινητο αν κατι παει στραβα και εισαι μακρια να σε ειδοποιησει.Οσον αφορα το πρωτο μου ζηταει να συμπληρωσω δυο πεδια.Ενα ειναι sender και το αλλο recipient.Οσον αφορα το πρωτο ζηταει ονομα(αυτος εχει παραδειγμα  admin),email,stmp adress,stmp port(το δινει 25),ενω στο recipient φανταζομαι θελει το email μου.Αυτες τις πληροφοριες που θα τις αναζητησω;Επισης οσον αφορα τα sms μεσω δικτυου gsm ενω δειχνει οτι μπορω να συμπληρωσω τα πεδια δεν μου δινει επιλογη για θυρα(none) και οταν κανω το τεστ μου βγαζει serial port open failure.Χρειαζεται να κανω κατι με τον υπολογιστη;Ειναι μηπως θεμα χρεωσης;
Εχω sony laptop vaio windows 10
Ευχαριστω προκαταβολικα!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Tα στοιχεία του email εξαρτώνται από την υπηρεσία που χρησιμοποιείς. Εδώ θα βρεις τα στοιχεία για το Gmail και εδώ για το Outlook.

Όσο αφορά το δεύτερο πρόβλημα, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε να απαντήσουμε, καθώς κάθε UPS είναι διαφορετικό. Πρέπει να συμβουλευτείς το manual.