Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠαρουσίαση εκπαιδευτικού site για παιδιά προσχολικής ηλικίας
user ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημέρα και Καλή Χρονιά

Θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τον εκπαιδευτικό ιστοχώρο μας το [δεν επιτρέπονται διαφημιστικές καταχωρήσεις στις ερωτήσεις] με χιλιάδες (εντελώς δωρεάν) φύλλα εργασιών , ζωγραφικής και δεκάδες παιδχνίδια για έναν πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο μάθησης των παιδιών προσχολικής ηλικίας και Α τάξης Δημοτικού

Ευχαριστούμε

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Οι καταχωρήσεις αυτού του είδους αποτελούν spam, και δεν είναι τρόπος για να προωθήσετε τη σελίδα σας. Να μην επαναληφθεί.

user απάντησε πριν 7 έτη

Ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση προκάλεσα . Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Πήρα το θάρρος να γράψω με αφορμή το άρθρο https://www.pcsteps.gr/99404-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-site-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC/ . Επιπλέον δεν κατάφερα να βρω καποια διεύθυνση email και γι αυτό κατέφυγα στις "ερωτήσεις"

Ευχαριστώ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Μπορείτε να γράψετε στα σχόλια της συγκεκριμένης δημοσίευσης, και θα το έχουμε κατά νου σε περίπτωση μελλοντικής ανανέωσης του οδηγού.