Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠερίεργη "συμπεριφορά" του ήχου εκκίνησης των windows
Manos Rantis ρώτησε πριν 9 έτη

Αγαπητέ Άγγελε,
Το τελευταίο διάστημα, ενώ όταν ανοίγω το laptop μου (Dell Inspiron 5537, Windows 8.1 64) δεν ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος εκκίνησης των windows, όταν κάνω επανεκκίνηση ακούγεται κανονικά.
Έκανα επανειλημμένα "αλλαγή" στο σχετικό box ("Αναπαραγωγή του ήχου έναρξης των windows) στην καρτέλα "Ήχος", αλλά το "περίεργο" συνεχίζεται.
Ο έλεγχος με το προ-εγκατεστημένο McAfee Internet Security δεν "έδειξε" τίποτε, όπως επίσης ούτε και το ενσωματωμένο διαγνωστικό πρόγραμμα της Dell.
Τι μπορεί να συμβαίνει και πόσο ανησυχητικό είναι; (Να αρχίσω να σκέφτομαι το format);
Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μάνος   

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα,
Ανησυχητικό δεν θα το έλεγα σε καμιά περίπτωση,απλά λιγάκι περίεργο όπως ακριβώς το λες.
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι τo γρήγορο startup που χρησιμοποιούν τα win 8.1,και να έχει κάποιο πρόβλημα εκεί με το loading των drivers ή των ήχων.Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το fast startup δεν επηρεάζει την επανεκκίνηση και για αυτό ο ήχος δουλεύει κανονικά.
http://imgur.com/ZRNZReH
Σε κάθε περίπτωση κάνοντας αναζήτηση power button ->Change what the power buttons do -> Change settings that are currently unavailable και καταργώντας την επιλογή  μετά στο Turn on Fast startup,θα κάνει θεωρητικά τον ήχο να παίζει κανονικά αν και δεν το προτείνω γιατί θα αυξηθεί ο χρόνος του boot.

Manos Rantis απάντησε πριν 9 έτη

Φίλε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
Είσαι Θησαυρός