Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠερίεργος φάκελος που δεν διαγράφεται
GoogleUser144 ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα σε όλους σας. Καταρχήν ήθελα να σας συγχαρώ για τις συμβουλές σας και τους αναλυτικούς οδηγους σας , κάποιους απο τους οποίους ήδη εχω χρησιμοποιήσει και σας ευχαριστώ. Γιαυτο και θέλω να ζητησω την συμβουλή σας για ενα θέμα που με προβληματίζει.
Στα εγγραφά μου καθως και στα κοινόχρηστα εμφανίζεται ο εξής φάκελος Baidu-Common-I18N-conf.db file. Δεν ξέρω πως εγκατασταθηκε και οσες προσπάθειες εχω κάνει να τον διαγράψω εχουν αποτύχει, εμφανίζεται πάλι μετα από λίγο. Θα σας ευγνωμονούσα αν έχετε κάποια συμβουλή και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

4 Απαντήσεις

Apostolis Tzivleris απάντησε πριν 9 έτη

Με μια γρηγορη αναζητηση δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να υπαρχει στον υπολογιστη σου.Για να το διαγραψεις αφου δε μπορει να διαγραφει κανονικα τρεξε καποιο anti-malware και αν δε γινει κατι δοκιμασε να κατεβασεις το SuperAntiSpyware το οποιο ναι μεν δεν ειναι γι αυτη τη δουλεια αλλα εχει την επιλογη να διαγραψεις ζορικα αρχεια.

Στο μενου αυτου θα επιλεξεις System Tools και μετα SuperDelete File Removal

GoogleUser144 απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . Τελικά με το SuperAntiSpyware εγινε η διαγραφή και μεχρι τωρα δεν το ξαναείδα. Νάστε καλά και καλή συνέχεια

GoogleUser144 απάντησε πριν 9 έτη

Δυστυχώς επανήλθε. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Το κακό είναι οτι μόλις έκανα format.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Κάποιο από τα προγράμματα που εγκατέστησες, έκανες next-next-next χωρίς να διαβάσεις τι σου λέει, και σου το πέρασε.

Κάνε επαναφορά συστήματος μέχρι να βρεις ποιο είναι.