p4n0s86 ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα, κάτι έχει συμβεί με το λογαριασμό μου στο Disqus και για κάποιο λόγο μου τον έκανε split σαν να πρόκειται για διαφορετικούς χρήστες!

Όπως βλέπετε και στις εικόνες, στην πρώτη είναι ο λογαριασμός μου με το παλιό avatar και είναι αυτός που μου παρουσιάζει στο disqus.com όταν κάνω login. Ενώ όμως έχω αλλάξει avatar και συνδέομαι κανονικά στα σχόλια των sites που θέλω, όπως εδώ στο pcsteps και φαίνεται να είναι ενημερωμένος, πατώντας από εδώ την πλευρική στήλη με τα notifications όπου μπορείς να κλικάρεις και να πας στο account σου στο disqus με παρουσιάζει ως άλλο μέλος(!) που μπορώ να το κάνω και follow μάλιστα (φωτό 2)!!?

Τι έχει γίνει τώρα; Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω merge? Τα σχόλια που έχω κάνει όταν κοιτάζω το history και στα "2" accounts είναι χωρισμένα, επιβεβαιώνοντας δηλαδή ότι με βλέπει σαν 2 διαφορετικούς χρήστες, ενώ εγώ κάνω κανονικά login με τους κωδικούς του λογαριασμού της 1ης φωτογραφίας, αλλά σχολιάζω ως χρήστης του λογαριασμού της 2ης. Του διαόλου πράγματα, που έλεγε η γιαγιά μου. :P

2 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Πάνο.

Προφανώς κάτι πήγε στραβά με τα login/register. Πολύ πιθανόν να έκανες σε κάποια φάση login με κάποιον λογαριασμό από social media. Στείλε ένα μήνυμα στο support του disqus για να δεις αν μπορούν να σου ενώσουν τους λογαριασμούς.

https://disqus.com/support/

p4n0s86 απάντησε πριν 7 έτη

Ok ευχαριστώ.