Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠερί διαμερίσματος αποκατάστασης Windows 10….
Σταύρος Κασεκτζίδης ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σου,pcsteps!! Διαβασα οτι για την επαναφορα των Windows 10,χρησιμοποιειται το διαμερισμα αποκαταστασης.Στον δικο μου υπολογιστη τα Windows 10 Home 64-bit ηρθαν προεγκατεστημενα και φυσικα το διαμερισμα αποκαταστασης περιειχε και τριτες εφαρμογες του κατασκευαστη.Θελω να σας ρωτησω εαν ειναι προσβασιμο αυτο το διαμερισμα (και εαν ναι,με ποιο τροπο) μεσα απο την εξερευνηση των Windows, γιατι στην διαχειριση δισκων του υπολογιστη αναφερεται απλα ως διαμερισμα αποκαταστασης (Δισκος 0,διαμερισμα 3) χωρις καποιο αλλο διακριτικο συμβολο ή γραμμα.Επισης θελω να ρωτησω εαν μπορω να κανω format μονο το συγκεκριμενο διαμερισμα και εν συνεχεια να το συνενωσω (merge) με το partition οπου εχω ολα τα προσωπικα μου αρχεια.Να τονισω οτι διαθετω DVD εγκαταστασης των Windows 10 αλλα και ειδωλο συστηματος του partiton του λειτουργικου συστηματος, σε εξωτερικο σκληρο δισκο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Σταύρο,
Δεν έχεις πρόσβαση το συγκεκριμένο partiiton μέσω τις διαχείρισης αρχείων, αμ και δεν βρίσκω το νόημα να είχες έτσι κι αλλιώς.
Αν κατάλαβα καλά θες να γράψεις το συγκεκριμένο partition; Αν ναι μπορείς εύκολα να το κάνεις διαμόρφωση από τη διαχείριση δίσκων και να επεκτείνεις τον χώρου των/του partition που χρησιμοποιείς.