Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠερί εγγραφών κ λογαριασμών…
Σταύρος Κασεκτζίδης ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σου,pc-steps!! Θέλω να σας ρωτήσω εάν είναι εφικτό να δω με κάποιο τρόπο συγκεντρωτικά όλες τις έγγραφες/λογαριασμούς που έχω κάνει κατά καιρούς με το email μου (συγκεκριμένα με το gmail) σε διάφορα site (πχ  e-shop, site γνωριμιών, newletters κτλ...), blogs αλλά και διάφορες on line υπηρεσίες του διαδικτύου επειδή είναι πολλές εγγραφές και δεν τις θυμάμαι όλες ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Σταύρο. Όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο, είναι αδύνατον κάποιο πρόγραμμα πχ να γνωρίζει πού έχεις εισάγει το mail σου.

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Δεν το έχω δοκιμάσει ,μα με το Deseat.Me ίσως μπορείς να δεις τους λογαριασμούς. Κι επιλέγεις ποιόν θες να κρατήσεις και ποιόν θα διαγράψεις.
Αν δε κάνω λάθος ,στο τέλος που λέει περί διαγραφής deseat.me λογαριασμού ,λογικά εννοεί μόνο ο συγκεκριμένος διαγράφεται. Δες εδώ
https://www.google.gr/amp/s/lifehacker.com/manage-and-unsubscribe-from-all-your-online-accounts-wi-1797025817/amp
https://www.pcsteps.gr/22962-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E/

Deleted User απάντησε πριν 6 έτη

Το άρθρο του pcsteps το βάζω επίσης μόνο αν μπορείς με εκείνα τα σάιτ να δεις απλώς τους λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν. Όχι απαραίτητα να τους διαγράψεις.