Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠερί λογαριασμών Microsoft….
Σταύρος Κασεκτζίδης ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα PC-STEPS !!! Έχω εγκατεστήμενο το Skype(κλασική έκδοση) στο laptop μου.Θέλω να σας ρωτήσω τα εξής:1) Τι διαφορές έχει η κλασική με την νέα-μοντέρνα έκδοση του Skype και εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω την νέα με τα στοιχεία λογαριασμού της παλιάς(κλασικής) έκδοσης 2) Ο λογαριασμός που έχω στο Skype συνεπάγεται αυτόματα ό,τι διαθέτω λογαριασμό στην Microsoft δηλαδή μπορώ με αυτόν να συνδεθώ σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή εφαρμογή της Microsoft όπως το Microsoft Onedrive ή το Outlook ή Microsoft Office ή για αυτά χρειάζονται ξεχωριστοί λογαριασμοί που πρέπει να δημιουργηθούν μέσα απο τις εν λόγω υπηρεσίες ή εφαρμογές.
Να τονίσω ό,τι έχω email της GOOGLE(gmail) και δεν προτίθεμαι να αποκτήσω email της Microsoft(OUTLOOK) δηλαδή θέλω να κάνω χρήση των υπηρεσίων της Microsoft αποκλειστικά με το username και το password του SKYPE.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Σταύρο, αν και δεν έχω δοκιμάσει τη νέα έκδοση λογικά θα χρησιμοποιείς τα ίδια στοιχεία με πριν.. Για τις περισσότερες υπηρεσίες όμως απαιτείται email της microsoft καλό είναι να δημιουργήσεις ένα..