Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠερασμα windows απο λαπτοπ σε υπολογιστη
Stelios Power ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας!! Εχω ενα λαπτοπ με windows 8.Συντομα σκοπευω να αγορασω καινουργιο υπολογιστη.Θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται τα windows που εχει μεσα το λαπτοπ μου να τα περασω στον σκληρο του καινουργιου υπολογιστη.Αν γινεται αυτο,το λαπτοπ μου μετα θα εχει windows η θα πρεπει να του εγκαταστησω καποιο linux?

(Επισης,ολη αυτην την διαδικασια θα την κανει καποιος τεχνικος,εγω δε ξερω :P )

3 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Στέλλιο.

Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για τη μεταφορά των Windows.

https://www.pcsteps.gr/44526-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-windows-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Λογικά η άδεια που έχεις είναι OEM, οπότε αν τη μεταφέρεις στον νέο υπολογιστή, δεν μπορεί να παραμείνει και στον παλιό.

Stelios Power απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα σας και παλι! Εχοντας στα χερια μου τον καινουργιο υπολογιστη,τον πηγα στο τεχνικο της γειτονιας μου για να μου κανει την αντιγραφη των windows απο το λαπτοπ στο pc.Μου ειπε αυτος οτι δεν γινεται,γιατι λεει ηδη τα χρησιμοποιεις στο λαπτοπ τα windows και δεν γινεται να τα περασεις και μπλα μπλα μπλα,και μου ειπε πως πρεπει να βαλω καινουργια.Εχει δικιο ή ειναι ασχετος? (ή πηγε να μου πουλησει windows? )

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Φίλε,η Έλενα σου είπε για μεταφορά.Αλλο ΜΕΤΑΦΟΡΑ κι άλλο ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.Θες δηλαδή τα ίδια windows(ίδιος αριθμός-κλειδί) να τα'χεις σε 2 υπολογιστές; Ε...αυτό δε γίνεται φίλε!! Μεταφορά των windows θα του πείς να σε κάνει κι ΟΧΙ αντιγραφή που του είπες.