Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠεριεργα μεγαλα αρχεια.
Antreas Pd ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε. Παρατήρησα μια μεγάλη διάφορα στο σκληρό δίσκο και έκανα ενα σκαναρισμα με το treesize να δω τι γίνετε και βρήκα κάποια άσχετα αρχεία που δεν μπορώ να τα βρω και που βρίσκονται.. Εχει καμιά ιδέα τι γίνετε?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/86722941/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.JPG

9 Απαντήσεις

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Το hiberfil.sys ειναι αρχειο που το χρησιμοποιει η αδρανοποιηση των windows και αποθηκευει την εικονικη μνημη. Αν δεν εχεις στο μενου ενεργοποιημενη την αδρανοποιηση, διεγραψε το, το pagefile.sys ειναι αρχειο εικονικης μνημης των windows, αυτο ειναι στην κριση σου, αλλα site λενε να το διαγραψεις, αλλα οχι, εγω προσωπικα θα τα διεγραφα και τα δυο, (ασε που την αδρανοποιηση την εχω καταργησει εδω και καιρο). Αν ριξεις μια ματια στο google μ'αυτα τα ονοματα, θα βρεις αρκετες πληροφοριες.

Antreas Pd απάντησε πριν 9 έτη

Έψαξα και βρήκα τι κάνει το καθένα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα είναι κατά πόσο χρειάζονται και γιατί πρέπει να είναι τόσο μεγάλα? 16gb εικονική μνήμη?? Η αδρανοποίηση χρειάζεται πραγματικά? Εχει μεγάλη διαφορά στην εκκίνηση του υπολογιστή όταν είναι ενεργοποιημενη?

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Εγω προσωπικα εχω καταργησει την αδρανοποιηση, δεν μου εχει χρειαστει ποτε, τωρα αν θες και εσυ, διαβασε εδω http://support2.microsoft.com/kb/920730/el
Οσο για την εικονικη μνημη οπως ειπα θα την διεγραφα χωρις 2η σκεψη, αν εσυ θελεις δημιουργησε πριν ενα σημειο επαναφορας μην σου προκυψει καποιο προβλημα και μετα διεγραψε την διαβασε εδω, http://www.neuber.com/taskmanager/process/pagefile.sys.html - η οποια σελιδα σε διευκολυνει.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Η αδρανοποίηση δεν επηρεάζει την ταχύτητα της εκκίνησης αν έχεις κάνει κανονικό τερματισμό. Χρησιμοποιείται στη θέση του τερματισμού, αν θέλεις να διατηρήσεις ανοιχτά όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιούσες.

Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα, μπορείς να την απενεργοποιήσεις. Δες εδώ τις οδηγίες της Microsoft.

Δες επίσης τον οδηγό για την εικονική μνήμη, ώστε να την μειώσεις.

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Axx Aγγελε ειχες αρθρο για την εικονικη μνημη και εγω εψαχνα ...ασχετα site για τον φιλο μας....δεν παιζετε το pcsteps

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν έχουμε ακόμα άρθρα για τα πάντα, αλλά το παλεύουμε ;-)

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Κι εγω ηθελα να βοηθησω τον φιλο μας, διαβασα καποια site, τα οποια σε αφηνουνε...αναποφασιστο, για το τι θα πραξεις...το δικο σου θεμα, δινει λυση, ξερεις αν χρειαζετε το αρχειο, η οχι, και ποια η χρηση του, εκει ειναι η διαφορα του pcsteps, απο τα περισσοτερα site.

Antreas Pd απάντησε πριν 9 έτη

Αυτό που έκανα ήταν να μειώσω την εικονική μνήμη από 16 se 5 gb. Στο laptop που έχει 8 gb ram το έχει μόνο του στα 2gb εικονική. Στο desktop με 16 gb ram μου είχε και 16 εικονική..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Με 16GB RAM, και 2GB να βάλεις την εικονική μνήμη, είναι αρκετά. Ουσιαστικά την χρειάζεσαι σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης, 16GB δεν γεμίζουν εύκολα.