Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΠεριεργος Θορυβος απο το pc
Marios Fotiou ρώτησε πριν 5 έτη

Kαλησπερα εδω και μερικες μερες σε random στιγμες ο θορυβος του υπολογιστη αυξανετε 3-4 φορες απο το πουθενα ( κανονικα δεν κανει θορυβο) περιπτωση να εχει πιασει μακα/βρωμα η οπως θελετε να το πειτε δεν υπαρχει γιατι καθα 15-20 μερες το καθαριζω εσωτερικα, επισης ουτε να τρεχει καποια εφαρμογη minining κ.λ.π.Μετα απο restart ο θορυβος σταματαει.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Μάριε,
Θα πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος σχετικά με το από που προέρχεται ο θόρυβος. Κάνει θόρυβο ο δίσκος, οι ανεμιστήρες, η κάρτα γραφικών ή κάποιο άλλο εξάρτημα;

Marios Fotiou απάντησε πριν 5 έτη

Κατα 99% απο ανεμιστηρακι αλλα το περιεργο οτι μετα απο restar σταματαει, αυριο θα λυσω το pc και θα επανελθω με παραπανω info.

Ευχαριστω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Περιμένουνε νεότερα. Έχεις ελέγξει μήπως εκείνη τη στιγμή ανεβάσει ο υπολογιστής σου θερμοκρασία και γι αυτό τα ανεμηστηράκια ανεβάζουν στροφές;
Πολλές μητρικές σου επιτρέπουν να ρυθμίσεις τις στροφές από το BIOS.

Marios Fotiou απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα εδω και 3 μερες δεν εχει κανει κατι οποτε μαλλον ειναι ok παρακαλω καποιον admin να το κλειδωσει/να το βαλει οτι λυθηκε.

Ευχαριστω

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μάριε. Οι ερωτήσεις δεν κλειδώνουν ή αποκτούν την ένδειξη "λύθηκε". Το συγκεκριμένο πρόσθετο ερωτήσεων δεν έχει τέτοια επιλογή.