Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠεριεργο προβλημα με Bitdefender
StRatoS T. ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημερα. Εκανα επαναφορα συστηματος κι απο τοτε το Βidefender ειναι απενεργοποιημενο. Το πολυ περιεργο ειναι οτι το κανω απεγκατασταση με το IobitUnistaller για να το εγκαταστησω ξανα, το κατεβαζω απο τo site και δεν εγκαθισταται. Μου βγαζει error στη διαδικασια install files. Δοκιμασα 3-4 φορες και τπτ. Εκανα scan με το hitman pro μηπως εχω κολλησει κανενα ιο οπου δεν μ αφηνει να βαλω antivirus αλλα δεν βρηκε κατι. Τελικα προς το παρον ειμαι με το avast οπου λειτουργει κανονικα. Εχει ιδεα κανεις για το τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω εκ των προτερων.

7 Απαντήσεις

StRatoS T. απάντησε πριν 9 έτη

Tελικα απο το λιγο που το εψαξα το προβλημα φαινεται να υπαρχει σε εναπομειναντα κλειδα στο μητρωο, γι αυτο δεν μ αφηνει να το εγκαταστησω ξανα. Δεν ξερω γτ δεν εκανε καλη δουλεια το Iobitunistaller που σ' αυτο το θεμα ειδικευεται. Μαλλον εγινε μπερδεμα σε σχεση με την επαναφορα συστηματος. Μπηκα σε safe mode στη registry για να σβησω χειροκινητα οποιες εγγραφες υπαρχουν , εσβησα μερικες αλλα δεν διαγραφονται ολες. Δοκιμασα ξανα να το κανω εγκατασταση χωρις αποτελεσμα ,οποτε ξαναεβαλα το avast προς το παρον. Το θεμα ειναι μηπως δημιουργει προβλημα αυτο. αφου υποτιθεται οτι εχω (εστω και μερικως "εγκατεστημενο''το ενα) δυο antivirus. Καμια λυση Αγγελε; Που παω και μπλεκω συνεχεια ;Ρ

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Καταρχην εχουμε μονο ενα antivirus εγκατεστημενο, ποτε δυο, γιατι δημιουργουνται μεχρι και μπλε οθονες.
Το καλυτερο σ'αυτες τις περιπτωσεις ειναι να εχεις καποιον uninstaller, ο οποιος να παρακολουθει το προγραμμα και κατα την διαρκεια της εγκαταστασης, ο iobit κατα την αποψη μου δεν ειναι ο καλυτερος και τα κλειδια που εχουνε μεινει στην registry (πιθανως) εμποδιζουνε την επανεγκατασταση του προγραμματος.
Κατα την γνωμη μου καλυτερος free uninstaller ειναι ο advanced uninstaller pro, (ειναι δωρεαν, ασχετα του pro), πολυ καλυτερος και απο τον revo που θεωρειτε κορυφαιος.
Για να το λυσεις θα πρεπει με καποιο προγραμμα registry cleaner να διαγραψεις ολα τα εναπομειναντα κλειδια και καταχωρησεις στο μητρωο, για να μπορεις να το ξαναεγκαταστησεις.
Πιθανως ομως να εχουνε μεινει και καποιοι φακελλοι, που να χρειαζονται διαγραφη.

StRatoS T. απάντησε πριν 9 έτη

Δεν μου το δειχνει σαν προγραμμα πλεον εγκατεστημενο, οποτε οποιοσδηποτε unistaller δεν μπορει να κανει τπτ. Απο registry cleaner ετρεξα του ccleaner και του advanced systemcare αλλα και παλι παραμενουν καποιες εγγραφες στη registry που εμποδιζουν την εγκατασταση. Δεν εξηγειται αλλιως, να μην μπορω να το εγκαταστησω. Τωρα για το αλλο που ειπες, το εγραψα οτι φοβαμαι μην δημιουργησει προβλημα που εγκατεστησα το avast αλλα οπως ειπα δεν ειναι σαν προγραμμα κανονικα εγκατεστημενο το bitdefender. Μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Στράτο, δεν θα έχεις πρόβλημα με τα υπολείμματα του Bitdefender στο μητρώο όσον αφορά το Avast. Από τη στιγμή που έχεις απεγκαταστήσει το bitdefender και δεν τρέχει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αρκετά antivirus πάντως έχουν διάφορα προβλήματα με την επαναφορά συστήματος, δεν περιορίζονται μόνο στο Bitdefender.

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 9 έτη

Δοκιμασε να τρεξεις το AppRemover free σε safe mode.
Ειχα παρομοιο προβλημα με το NOD 32 και τελικα αυτο καταφερε και μου το ελυσε...
Δεν χρειαστηκε να ψαχνω εγω το μητρωο...

http://www.appremover.com/

Ermis απάντησε πριν 9 έτη

Eγω ανεφερα την περιπτωση που θελεις να εγκαταστησεις ξανα το bitdefender, αν θελεις μονο το avast, δεν θα εχεις κανενα προβλημα, επειδη υπαρχουνε υπολειμματα του bitdefender στο μητρωο.

StRatoS T. απάντησε πριν 9 έτη

Eυχαριστω για τις απαντησεις. Θα δοκiμασω το ΑppRemover μηπως γινει τιποτα αλλιως μενω με το avast.