Dinos Gew ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα στην οθονη εμφανιζει συνεχομενες καθετες πρασινες γραμμες σαν κατι καμενο σε ολη την οθονη χωρις να βλεπω πολλες φορες το background (οταν ανοιγω το pc). Το προβλημα το ειχα και πριν 3 μηνες περιπου σε μικροτερο βαθμο γινοταν για 1-2 δευτερολεπτα και εβγαινε και δεν εδωσα βαση. Παρ’ολα αυτα τωρα το κανει σιγουρα για 10 λεπτα με 15 μετα φτιαχνει. Δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει γιατι συνδεσα την οθονη σε λαπτοπ και δεν υπαρχει προβλημα τι μπορει να συμβαινει.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 2 έτη

Πότε αρχίζουν να εμφανίζονται αυτές οι γραμμές; Αμέσως όταν ανοίγεις τον υπολογιστή ή όταν αρχίζουν να φορτώνονται τα windows; Αν συμβαίνει το 2ο και εφόσον με το λαπτοπ δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, πρέπει να φταίει η κάρτα γραφικών. Έχεις κάρτα γραφικών; Ο επεξεργαστής σου έχει ενσωματωμένα γραφικά;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, όπως είπε και ο Γιώργος είναι πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα γραφικών του συστήματος σου. Εάν διαθέτει ο επεξεργαστής σου ενσωματωμένα γραφικά, τότε δοκίμασε να βγάλεις την εξωτερική κάρτα γραφικών και να δεις εάν το πρόβλημα συνεχίζεται..

 

Dinos Gew απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπερα οταν φορτωνουν τα Windows. δοκιμασα το pc σε τηλεοραση δεν εμφανιζει προβλημα..