Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠεριεργο notification στο gmail φιλου μου.
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπερα Αγγελε!!Ενας φιλος μου εχει λογαριασμο στο gmail.Τις προαλλες του βγηκε μια ειδοποιηση στο gmail του οτι εχουν συνδεθει στο pc του εν αγνοια του απο αλλες μακρινες περιοχες της Ελλαδος δυο ατομα προφανως μη εξουσιοδοτημενα.Μεχρι στιγμης δεν τον εχω επισκεφθει για να δω τι παιζει,ισως το κανω σημερα.Μηπως ξερεις τι μπορει να ειναι αυτο το πραγμα?A!!Ειχε και τις ip τους.

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αφού λέει το Gmail πως μπήκαν από άλλες περιοχές, αυτό θα συνέβη.

Πες στο φίλο σου να αλλάξει το password του Gmail του από κάποιον διαφορετικό υπολογιστή από τον δικό του, σε περίπτωση που έχει κάποιο keylogger, και να τρέξει ένα scan στον δικό του υπολογιστή.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

ΟΚ.Ακου τωρα το αλλο:καναμε ανακτηση συστηματος μεσω της επιλογης:Επιδιορθωση του υπολογιστη μεσω του F8(επειδη ειχε και κατι αλλα προβληματακια).Εγκατεστησα τους drivers της μητρικης και για τον ηχο μου εβγαλε δυο επιλογες driver:Μια Realtek HD Audio Driver αν θυμαμαι καλα και η αλλη με ονομα:VIA Audio Driver και τους εγκατεστησα με την σειρα που σου γραφω.Ομως δεν εχει ηχο.Η motherboard του φιλου μου απ'οτι θυμαμαι πρεπει να ειναι MSI P5-G(κατι τετοιο)και το λειτουργικο του windows 7 home premium.Καμια ιδεα?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Κακώς εγκατέστησες και τους δύο drivers. Ένας από τους δύο είναι αυτός που θέλεις.

Βγάλε και τους δύο drivers της κάρτας ήχου, και δες με αυτόν τον οδηγό ποια είναι η κάρτα ήχου για να κατεβάσεις τους σωστούς drivers.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 10 έτη

Πως τους βγαζω τους drivers?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αν δεν υπάρχουν στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων, μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση με δεξί κλικ από τη διαχείριση συσκευών. Επίσης μπορείς να κάνεις επαναφορά συστήματος στην ημερομηνία πριν την εγκατάστασή τους.