Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας παιδια!!Πριν απο λιγες μερες μου ηρθε ενα μηνυμα(sms)στο κινητο που μου εγραφε: "Your Paypal has been suspended.We have detected different logins to your account from different country,Please check your PayPal: http://www.verification-paypal.ga"

PayPal Support

Μπηκα και στον λογαριασμο μου paypal αλλα και στο e-banking μου που εχω την συνδεδεμενη προπληρωμενη καρτα, αλλα δεν ειδα κατι το μεμπτο.Τι μπορει να σημαινει αυτο το μηνυμα?Ειναι η γνωστη περιπτωση κυβερνο-απατεωνων?και το κινητο μου πως το βρηκανε?Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Εγώ δεν έχω paypal μα ναί το μήνυμα είναι απο απατεώνες.Καλά κατάλαβες.Ξέρεις πως το συμπεραίνω ότι κάνει μπάμ ?

1)Απο το link που βάζεις: Καταρχήν το Paypal είναι με https(δηλ.έχει κρυπτογράφηση).

2) Η κατάληξη του domain που είναι σε .ga και 3) Αφού μπήκες στους λογαριασμούς σου και τα βρήκες όλα ok,αυτό τα λέει όλα.Αμα ήταν,ο λογαριασμός σου θα είχε ανασταλεί στα αλήθεια.Αυτό σημαίνει το μήνυμα.(suspend=αναστέλλω) Απατεώνες είναι 1000%.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Θα σου πω κάτι ακόμα,για να'χεις υπόψην σου μελλοντικά.Αν ποτέ πράγματι όντως συμβαίνει κάτι,θα επικοινωνήσεις με την υποστήριξη του paypal με email και τηλέφωνο(αν υπάρχει) που θα βρείς από την ιστοσελίδα του paypal,κι ΟΧΙ από οποιαδήποτε email αμφιβόλου ποιότητας κι άλλα διάφορα και καλά..."μηνύματα".

Το ίδιο θα κάνεις και με την τράπεζά σου αν τύχει. Ή θα πας απευθείας στην τράπεζα. Ευτυχώς σου'κοψε και δεν έκανες βλακεία!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη,

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον λογαριασμό σου και όλη η υπόθεση είναι απάτη.

Όσα είπε ο Δημήτρης είναι σωστά και εγώ απλά τα επιβεβαιώνω ως διαχειριστής.