Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠεριορισμένη ή χωρίς αξιοπιστία σύνδεση
nikoletta facerini ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σου ΄Άγγελε και παρέα!!!

Πήρα σε σύνδεση που έκανα για σταθερή+ιντερνετ δώρο και 1 Τάμπλετ Alcatel Pixie 3 ,στα 7' αλλά δεν έχει φλάς στην κάμερα! Μπορώ να κατεβάσω μήπως απο πχ google-play-store? Μετά να ρωτήσω για την έκδοση Android Kit Kat (4.4.2.) είναι.Δεν έχω πρόλημα,αλλά το Lollipop μου αρέσει γενικά πιο πολύ.Ίσως να έχει να κάνει και με την ανάλογη συσκευή?Επίσης δεν ήξερα ότι έχει κι άλλες εκδόσεις Κιτ Κατ.....ποιά ή διαφορά και σε τι θα μπορούσα να το αλλάξω (αν και λογικά δεν αξίζει στο Τάμπλετ αυτό)?Το φλάς στην κάμερα είναι το θέμα μου...Ααααα,και τι κάρτα μνήμης μου συνιστάς να βάλω?Θέλω το λιγότερο 16Gb (sandisk) (έχω στο κινητό και λέω να αλλάξω,να βάλω του κινητού στο Τάμπλετ και να πάρω μία "καλύτερη" για το κινητό [Samsung Grand Neo]) Rvt;av giat;i ;exei kl;ash 2,4+10...μετά οι τιμές+εταιρίες?? Για την Lexmark μήπως κάποιος κάποια γνώμη?πολύ φθηνά είναι και δεν έχω πάρει ποτέ,μόνο Sandisk+Kingstdon...Thanks ;) !!!

1 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα,

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικα του tablet σου,

http://www.gsmarena.com/alcatel_pixi_3_(7)_3g-7096.php

δεν έχει ενσωματωμένο φλας, οπότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό. Για να λειτουργήσει οποιαδήποτε εφαρμογή του playstore με φλας, θα πρέπει να υπάρχει ήδη στη συσκευή.

Λειτουργικό παίρνει μέχρι KitKat 4.4.2, πράγμα που σημαίνει πως ούτε γι' αυτό μπορείς να κάνεις κάτι. Οι διαφορές ανάμεσα στις διάφορες εκδόσεις KitKat είναι κυρίως λειτουργικές, με διορθώσεις σε μικροπράγματα.

Για κάρτα μνήμης, υποστηρίζει μέχρι 32GB, οπότε μπορείς να βάλεις όποια θέλεις, δε θα δεις κάποια διαφορά από εταιρία σε εταιρία.

Αν θέλεις πες μου πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις, για να σου γίνει μια πιο συγκεκριμένη πρόταση. :)