Georgia Papastavrou ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα να μου απαντήσετε άμεσα. Λοιπόν εγώ σήμερα άνοιξα paypal με το που προσπαθώ να βάλω την κάρτα μου δεν μπαίνει με την καμία παίρνω την τράπεζα μου μου λέτε ότι δεν φταίει η κάρτα μετά μπαίνω στο Help του paypal και βρίσκω ότι ο λογαριασμός μου έχει περιοριστεί. Στέλνω μήνυμα στο PayPal μου λένε ότι πρέπει να στείλω την ταυτότητα μου διότι ο λογαριασμός έχει περιοριστεί και δεν μπορώ ούτε να τον διαγράψω. Δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά χρειάζομαι βοήθεια μου ζήτησαν ταυτότητα και τους την έστειλα δεν ξέρω τι να κάνω. Και μου λένε ότι: Αυτός είναι απλώς ένας γενικός περιορισμός και η επίλυση δεν θα απαιτήσει πολύ χρόνο και θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το PayPal χωρίς περιορισμούς. Τι να κάνω ΒΟΗΘΕΙΑ! 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημερα Γεωργία

Αρχικά, μπορείς να στείλεις άφοβα την ταυτότητα σου για να κάνουν ταυτοποίηση. Δεν υπάρχει κίνδυνος.

Μήπως η κάρτα που χρησιμοποίησες δεν έγραφε το όνομα όπως ακριβώς έχεις ορίσει το όνομα σου στη Paypal;

Georgia Papastavrou απάντησε πριν 3 έτη

Εγώ μπερδεύτηκα και έβαλα το όνομα μου στα ελληνικά αντί στα αγγλικά και εγώ αυτό πιστεύω μου ζήτησαν και έστειλα ταυτότητα και έναν ΔΕΚΟ για την πιστοποίηση της διεύθυνσης. Τους τα έστειλα σήμερα και λέει ότι θέλει 72 ώρες δηλαδή απο Δευτέρα μάλλον θα λυθεί. Αν έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω ευχαριστώ. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό ευθύνεται. Αν έρθουν σε επικοινωνία και δεν δεχθούν την ταυτοποίηση, καλό είναι να τους το εξηγήσεις τι λάθος έκανες.

Γενικά, να ξέρεις ότι πάντα γράφουμε το όνομα στα αγγλικά και το όνομα πρέπει να είναι ίδια γραμμένο στην κάρτα και την ταυτότητα. Μερικά περίεργα ονόμα μπορεί οι τράπεζες να τα γράψουν διαφορετικά στην κάρτα και να προκληθεί θέμα.