Giouri Koutsoubina ρώτησε πριν 6 έτη

Γεία σας θα ηθελα την γνώμη σας για το πιο κουτι να παρω εχω επιλεξει 2 κουτια και θελω την γνωμη σας ή να μου προτινεται καποιο αλλο. ευχαριστω

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Γεια χαρά,
Το Innovator Starship υπερέχει ελαφρώς, καθώς έρχεται και με δύο ανεμιστήρες, και η θύρα 5.25" για την τοποθέτηση DVD-RW δεν έχει κάποιο περιορισμό, ενώ στο Shell 1 απαιτεί να τοποθετηθεί Micro-ATX μητρική.
Βέβαια, παίζει ρόλο και το ποιο σου αρέσει καλύτερα σαν εμφάνιση. Από όσο μπορούμε να κρίνουμε από τις φωτογραφίες, δεν έχουν σημαντικές διαφορές στο πόσο ευρύχωρα είναι σαν κουτιά.

Giouri Koutsoubina απάντησε πριν 6 έτη

Στο shell 1 τοποθετείτε και atx μητρική  Έχω και μια ακόμη ερώτηση το κουτί STARSHIP έχει 2 ανεμιστήρες δικούς τού αν βάλω άλλους 2 διαφορετικής μάρκας θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα δεν εννοώ συμβατότητα αλλά με τις ταχύτητες πού θα τρέχουν οι 4 ανεμιστήρες  

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Για να βάλεις DVD-RW σε θύρα 5.25" πρέπει να βάλεις Micro-ATX

Δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Εφόσον συνδέσεις τους ανεμιστήρες στη μητρική, μέσα από το BIOS μπορείς να ελέγξεις την ταχύτητα του καθενός. Αν όμως συνδέσεις κάποιο ανεμιστήρα απευθείας στο τροφοδοτικό, θα τρέχει πάντα με τη μέγιστη ταχύτητα.

Giouri Koutsoubina απάντησε πριν 6 έτη

Καταλαβα. Ευχαριστω για το χρονο σας