AGamerr Agamer ρώτησε πριν 3 έτη

Θέλω να αγοράσω υπολογιστή από την αρχή μέχρι τέλος. Έχω κάνει παρόμοιες ερωτήσεις που με έχετε βοηθήσει αρκετά και σας ευχαριστώ για αυτό ξανά ρωτάω να με βοηθήσετε για άλλη μια φορά.
Βασίζομαι στην Σύνθεση AMD €1150-€1250 που έχετε στην σελίδα απλά με την διαφορά να αγοράσω μια κάρτα γραφικών 2060 αντί για 1060 και επίσης να αγοράσω SSD 250 ή 500 GB και σκληρό δίσκο 2 Tera.
Απλά θέλω να μου πείτε ποια κάρτα γραφικών 2060 να πάρω που να αξίζει γιατί παίζω πολύ Total War Warhammer 2 και σύντομα το 3, με το pc που έχω τώρα και μου φορτώνει ήδη πολύ ώρα ή κολλάει ακόμα.
Το pc που έχω τώρα τα specs είναι
Intel Core i5 10400
Gigabyte technology Co. Ltd. Z490 GAMING X
DDR4 16GB
NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
Και με αυτά μου κολλάει κάπως και θα ήθελα να έχω ούτως αλλιώς 2 pc άρα να πάρω έναν πολύ καλύτερο που να αντέχει πολύ βαριά παιχνίδια για το μελλοντικό Warhammer 3 total war.
Περιμένω την απάντησή σας ευχαριστώ πολύ..

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Δεν υπάρει κανένας λόγος να φτιάξεις νέα σύνθεση, εκτός αν όντως χρειάζεσαι ένα δεύτερο PC.

Η σύνθεση σου με μια αναβάθμιση κάρτας θα είναι εξίσου καλή με αυτή του οδηγού. Ο 10400 έχει όμοιες επιδόσεις με τον 3600, οπότε σε επεξεργαστική ισχύ δεν θα δεις κάποια αξιοσημείωτη διαφορά.

Όσο αφορά το ποια υλοποίηση της 2060 είναι καλύτερη, αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει απάντηση. Οι τιμές είναι ακραία υψηλές και οι περισσότερες υλοποιήσεις έχουν εξαντληθεί.

Πρακτικά, αν θες να κάνεις την αγορά τώρα, θα πάρει όποια έχει μείνει διαθέσιμη. Γι αυτό δεν αναφέρουμε και στον οδηγό συγκεκριμένα μοντέλα καρτών γραφικών.

AGamerr Agamer απάντησε πριν 3 έτη

Χρειάζομαι 2ο υπολογιστή για αυτό και το ανέφερα γενικά επειδή είμαστε 2 ατομα να έχουμε μια άνεση. 
Και υπάρχει κάποια πηγη μήπως γνωρίζεται ποτε θα επανέλθουν οι κάρτες γραφικών ή έστω αν γίνεται θα ήθελα να παρω μια 2060 άμεσα ή έστω να μου πείτε ποιες αξίζουν να τις κοιτάω σε καθημερινη βάση 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αυτές που δεν είναι διαθέσιμες δεν υπάρχουν στα site των καταστημάτων, οπότε δεν μπορώ να τις δω ούτε εγώ για να τις προτείνω.

Οι τιμές δεν φαίνεται να επανέλθουν στο σύντομο μέλλον, καθώς η έλλειψη τσιπ συνεχίζεται παγκοσμίως και το crypto mining συνεχίζει να ανεβαίνει.

Αν μας πεις ποιες υλοποιήσεις έχει το κατάστημα που σε ενδιαφέρει, μπορούμε να σου πούμε άποψη.

AGamerr Agamer απάντησε πριν 3 έτη

Zotac GeForce RTX 2060 6GB AMP
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6G
Αυτές οι 2 είναι καλές κάρτες γραφικών για τα μελλοντικά παιχνίδια που θα βγουν;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δεν έχω εμπειρία από την Zotac, παρότι βλέπω θετικά σχόλια σε ξένα forums, οπότε θα πήγαινα στη Gigabyte που είναι δοκιμασμένη λύση.

Η 2060 θα σε καλύψει για 1440p gaming. Το τι επιδόσεις θα έχεις σε μελλοντικούς τίτλους είναι αδύνατο να το ξέρουμε, αφού δεν υπάρχουν ακόμα. Γενικά, δεν πρόκειται οι απαιτήσεις να αυξηθούν άποτομα πολύ, σταδιακά ανεβαίνουν.