Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠλήρης διαγραφή προγράμματος
ODYSSEAS APOSTOLOY ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα!
Είχα μια εκπαιδευτική άδεια ενός προγράμματος και έκανα απεγκατάσταση από τον υπολογιστή μου μεσώ της εγκατάστασης / απεγκατάστασης των windows... Πως μπορώ να διαγράψω όλη την διαδρομή του από τον ssd  ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμο μετά από την απεγκατάσταση του;
Ευχαριστώ πολύ

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα Οδυσσέα, σου έχει αφήσει όντως κατάλοιπα του προγράμματος? Για καλύτερη απεγκατάσταση προγραμμάτων χρησιμοποιούμε συνήθως τρίτες εφαρμογές.

ODYSSEAS APOSTOLOY απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα.
το πρόβλημα μου είναι ότι έχω διαγράψει είδει το πρόγραμμα και μου έχει μείνει το background  manager.... Στην αρχή πήγα στο regedit_users και διέγραψαν ότι φάκελο η κλειδί βρήκα που να άφορα το πρόγραμμα Έψαξα στην αναζήτηση των windows και επέλεξα την επιλογή απεγκατασταση. μετά από αυτήν την ενεργεία μου εμφάνισε την λίστα προσθαφερεσης προγραμμάτων άλλα δεν μπορούσα να το βρω το πρόγραμμα. Επελεξα στην αναζητηση τον windows  την Θέση του αρχείου και με κατεύθυνε στο
(C:)_ windows_Microsoft_start άμα θυμάμαι καλά την πορεία.... 
το έσβησα και από εκεί.... άλλα  το εικονίδιο στην μπάρα εργασιών ήταν ακόμα εκεί και  μόλις έκανα κλικ άνοιξε κανονικά την εφαρμογή! 
Διαγράφω και το εικονίδιο... και τώρα δεν μπορώ να το βρω να το ανιχνεύσω με την εξερεύνηση των windows. Άλλα είναι ακόμα κάπου στο pc!

Ευχαριστώ για την απάντηση σας και περιμένω τις συμβουλές σας

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Θα σου πρότεινα να το εγκαταστήσεις ξανά και μετά να το απεγκαταστήσεις σωστά με το revo unistaller..