Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠληροφορίες για οθόνες συσκευών πχ. κινητά, τάμπλετ.
Kostas Thasitis ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις οθόνες που έχουν τα Smartphone και τάμπλετ. Ποια συσκευή έχει σύμφωνα με εσάς οθόνη που μπορείς ευχάριστα και ξεκούραστα να διαβάσεις χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα στα μάτια. Και αν υπάρχουν Smartphone σε καλή τιμή για αυτήν την χρήση. 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Κώστα! Αναφέρεσαι σε ανάγνωση ebook; Αν ναι, δεν νομίζω οποιοσδήποτε τύπος panel θα σε βολέψει, όλα θα σε κουράζουν μετά από κάποια ώρα. Καλύτερη επιλογή είναι κάποια ειδική συσκευή για ebooks σαν το Kindle της Amazon. 

Kostas Thasitis απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Γιώργο! Τώρα είδα την απάντηση που μου έγραψες. Εγώ όπως σου έγραψα αναφέρθηκα σε συσκευές που είναι για καθημερινή χρήση όταν τα έχεις και όπου πηγαίνεις μαζί σου. Όπως τα Smartphone που είναι για ευρύτερη χρήση. Τα τάμπλετ όπως τα e-books είναι για περιορισμένη χρήση. Τουλάχιστον για την κατηγορία Smartphone να μου πεις για να έχω και την δική σου γνώμη. Ευχαριστώ. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δεν έχω κάνει δοκιμές να σου πω αν κάποιος τύπος panel είναι πιο ξεκούραστος. Ωστόσο, ακόμα και να κάνω, είναι υποκειμενικό. Ίσως οι oled οθόνες να είναι πιο ξεκούραστες, καθώς στο μαύρο δεν εκπέμπουν καθόλου φως.