Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠοβλημα με Σκληρο Δισκο Laptop!!! SOS!!
Dimitris Tzo ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα!!

Εχω το εξης σοβαρο προβλημα: ενω ανοιγω το λαπτοπ φτανει μεχρι το σημειο που δειχνει "εκκινηση των windows" μετα δειχνει καταμαυρη οθονη και φαινεται μονο το ποντικι. Εβγαλα το δισκο να τον ελενγξω στο pc και μου βγαζει μηνυμα δεν επιτρεπεται η προσβαση. Στην διαχειρηση φαινεται κανονικα παρολαυτα.
Θελω να μου πεις ενα τροπο να τραβηξω ολα τα αρχεια μου απο μεσα και μετα τον κανω ενα φορματ δεν παιζει προβλημα με αυτο. Αλλα θελω τα αρχεια μου πρωτα. (Οχι τα διαγραμμενα, μονο οτι εχω μεσα στον δισκο.)

Ευχαριστω πολυ.

12 Απαντήσεις

Dimitris Tzo απάντησε πριν 9 έτη

Εχω ξεκινησει να τρεχω το file scavenger, θα κανει δουλεια λες??

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

η μονη σου λυση ειναι ενα live usb linux με το οποιο θα δεις κανονικα τον σκληρο και με εναν αλλον θα παρεις τα αρχεια σου απο μεσα,του κανεις και φορματ αμα θες......ενα να υπαρχει στο συρταρακι πρεπει να εχει ο καθε χρηστης......δες κι εδω περαιτερω πληροφοριες......

https://www.pcsteps.gr/14678-δημιουργία-boot-usb/

Dimitris Tzo απάντησε πριν 9 έτη

Ωραια, διαβασα και καταλαβα πως λειτουργει το rufus. Τωρα ποιο Live usb linuχ να περασω μεσα? Και τι εντολες θα πρεπει να δωσω? Υπαρχει καποιος οδηγος?

Ευχαριστω.

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη.
Δες λίγο εδώ πως μπορείς να το φτιάξεις => http://goo.gl/N083Zf
Όταν θα μπεις θα έχει μια επιφάνεια εργασίας με εικονίδιο Computer, μπαίνεις εκεί, ανοίγεις το partition των Windows, ψάχνεις στους φακέλους και αντιγράφεις κανονικά τα αρχεία σε κάποιον εξωτερικό σκληρό ή κάποιο άλλο φλασάκι.

Dimitris Tzo απάντησε πριν 9 έτη

Τοσο απλα?? :) ωραια θα το δοκιμασω. Α, κατι αλλο. Το στικακι θα αλλαξει "τυπο" ? Απο fat32 ας πουμε θα πρεπει να το κανω ntfs?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αφού θα περάσεις Linux στο USB, θα παραμείνει το σύστημα αρχείων fat32, δεν μπορεί να τρέξει το Linux από NTFS.

Dimitris Tzo απάντησε πριν 9 έτη

Ποια εκδοση linux ομως?? Οποιαδηποτε εκδοση και να περασω θα την κανω αυτη την δουλεια?? Α, και απο που θα το κατεβασω το .iso ?

Dimitris Tzo απάντησε πριν 9 έτη

Nα ρωτησω κατι αλλο?? Μπορω καπως να παρω τις αποθηκευμενες σελιδες στον chrome οπως επισης και τους αποθηκευμενους κωδικους απο διαφορες σελιδες???

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Μπορείς να βάλεις το Linux Mint.

Δες αυτό το άρθρο για το πώς να κρατήσεις backup στον chrome.

Dimitris Tzo απάντησε πριν 9 έτη

Βασικα εγω μιλαω για τον συγκεκριμενο προβληματικο δισκο,πως θα παρω εγω τα αποθηκευμενα που εχω στο δισκο αυτον τον κουλο? Εννοω, θα μπω οπως ειπαμε με live usb linux mint, επειτα μπορω να μπω σε καποιον συγκεκριμενο φακελο και να "τραβηξω" ολες τις αποθηκευμενες σελιδες(και τους κωδικους αν γινεται)? Αποθηκευονται καπου ολα αυτα??

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Κοίτα να δεις, θεωρητικά αν μπεις στο φάκελο users -> (το όνομα χρήστη σου) - > AppData -> Local -> Google και αντιγράψεις τον φάκελο chrome, στον καινούριο δίσκο μπορείς, αφού εγκαταστήσεις ξανά τον chrome, να ρίξεις το φάκελο στην αντίστοιχη τοποθεσία (c:\users\(όνομα χρήστη)\Local\Google) θα έχουν κρατηθεί όλα τα δεδομένα.

Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου εγγυηθώ πως θα λειτουργήσει, όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Dimitris Tzo απάντησε πριν 9 έτη

ok σε ευχαριστω πολυ! θα το δοκιμασω!