Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠοια ειναι καλυτερη οθονη απο αυτες;
παρασκευας δρακουλελης ρώτησε πριν 4 έτη

Γειά σας και πάλι. Έχω αυτές τις οθόνες και θα ήθελα να με συμβουλέψετε ψάχνωντας ποιά είναι η καλύτερη από αυτές. Θα έχω δυο στο γραφείο μου αλλά θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι από αυτές η καλύτερη για βασική.

  1. LG 24MT490F monitor
  2. FINLUX 24-FHB-4760 monitor
  3. LG M2094D-PZ monitor
  4. LG W2361V-PF 23'' monitor

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων γιατί εγώ δεν ξέρω ποιές είναι ιδανικές έστω και για λίγο καιρό που θα την κρατήσω. Την θέλω καθαρά για gaming και αργότερα σε 2-3 μήνες θα παρω μια καθαρα gaming που μου είχατε συνηστίσει.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Παρασκευά

Προσωπικά θα πήγαινα στην τέταρτη που είναι η μόνη με 1080p ανάλυση. Ωστόσο, πρόκειται για ιδιαίτερα παλιό μοντέλο. Που το έχεις βρει διαθέσιμο;

Ως δεύτερη επιλογή, θα πήγαινα στην πρώτη LG.

παρασκευας δρακουλελης απάντησε πριν 4 έτη

Είναι οθόνες που είχαν τα αδέρφια μου ως 2-3 απλά δεν ξέρουν πολύ καλά και αυτοί πιο είναι προτιμότερο. Μεγαλύτερη σε MHz? 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Θεωρητικά όσο μεγαλύτερή η συχνότητα ανανέωσης, τόσο καλύτερο. Βέβαια, στις συγκεκριμένες οθόνες μην περιμένεις σημαντική διαφορά. 

παρασκευας δρακουλελης απάντησε πριν 4 έτη

Το γνωρίζω απλά θέλω δύο οθόνες μέχρι τον Οκτώβριο που θα έχω το κατάλληλο Budget για να αγοράσω την aoc c24g1 που είναι απίστευτα καλή κατά την γνώμη μου. Οπότε είναι πρόχειρες αυτές. Πάντως ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να είναι καλές για προσωρινές οθόνες.