Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠοια εκδοση call of duty να βαλω σε παλιο laptop
Hercules Konstadopoulos ρώτησε πριν 2 έτη

Γεια σας. Έχω ένα παλιό αλλά για τα χρονιά του πολύ καλο λαπτοπ, το Acer Aspire 8940g, και θέλω να τρέξω μια έκδοση του call of duty. Tα specs είναι 
Intel core i7 720qm (4 cores)
Nvidia geforce gt 240m (1gb vram)
1920x1080 display αλλα δεν με πειραζει να παιξω και σε 800x600 η 1280x720p.
Έχω ηδη κατεβασμένο το Call of duty black ops 2, Και παιζει παρα πολυ καλα με lowest settings και 800x600, πανω απο 100fps. Οπότε πιστέυω το λάπτοπ θα μπορει να τρέξει τουλάχιστον το call of duty ghosts που ειναι λιγο πιο καινούριο. Το black ops 3 το αποκλείω γιατι ειναι 165gb και θα παρει κανα μηνα να κατεβει. Kαι κάτι λίγο άσχετο, στα requirements του black ops 2 λεει θέλει 8800 gt, που είναι πολυ καλύτερη απο την gt 240m (https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GeForce-GT-240M-vs-Nvidia-GeForce-8800-GT/m8596vsm7722) αλλα παρόλαυτα παιζει πολυ καλα στην gt240m, οποτε πιστεύω οτι πολλες φορες τα requirements ειναι λαθος και δεν ειναι το πιο σημαντικο κριτηριο για να διαλεξεις ενα παιχνιδι. Πιστεύετε μπορεί να τρέξει το advanced warfare? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

6 Απαντήσεις

Hercules Konstadopoulos απάντησε πριν 2 έτη

Τωρα που ανοιξα το black ops 2, μια μπορει να πιασει 50 fps και μια να πιασει 150. Δεν ειναι σταθερο, αλλα γενικα ειναι Playable. Ειμαι σε story mode οποτε λογικο να μην παιζει με υψηλο framerate.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Τα requirements είναι αυθαίρετα, οπότε άλλες φορές μπορεί να είναι πιο υψηλά απ' ότι χρειάζεται, ενώ αλλες το παιχνίδι να μην παίζεται.

Η καλύτερη λύση είναι να ψάξεις βιντεάκια ή benchmarks για την κάρτα σου για να δεις περίπου τι επιδόσεις θα έχεις σε γνωστά παιχνίδια.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, καθώς οι αναλύσεις που σε ενδιαφέρουν είναι πολύ χαμηλότερες από αυτές που συνήθως κοιτάμε και έχουμε εμπειρία.

Hercules Konstadopoulos απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπερα. Η καρτα γραφικων μου καθως ειναι πολυ παλια, δεν βρισκω κανενα benchmark video. Εχω ενα αλλο λαπτοπ με μια καρτα γραφικων amd radeon 7670m, και για αυτο βρηκα benchmarks. Απότι καταλαβα, το COD:Ghosts κολλαει περισσοτερο απο το advanced warfare παρολο που το advanced warfare ειναι πιο καινουριο. Δεν προκειτε να κατεβασω σε εκεινο το λαπτοπ το call of duty, αλλα καθως ξερω πως παιζει παιχνιδια εκεινο, μπορω να το συγκρινω με το δικο μου. Νομίζω οτι το advanced warfare θα μπορει να παιξει, εστω και σε 854x480 res, που ειναι 16:9. Πάντως στο λαπτοπ με την 7670m 1gb φαινεται να παιζει γυρω στα 50fps σε 720p το advanced warfare. Στο recording κολλαει γιατι χρησιμοποιει fraps, αλλα στο descreption λεει avg fps without rec 50fps. Νομιζω οτι το λαπτοπ μου με την gt 240m θα μπορει να το παιξει με γυρω στα 25-30 fps σε 720p, που για εμενα ειναι αρκετο. Εσεις τι λετε, να το κατεβασω?

Hercules Konstadopoulos απάντησε πριν 2 έτη

Συγνώμη, εκανα λαθος. Avg fps without recording στην 7670m λεει 55-60 fps.
Να καποια βιντεακια: https://www.youtube.com/watch?v=MYrp2KACf50, https://www.youtube.com/watch?v=RNDzwv_7odc

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δεν έχεις κάτι να χάσεις, οπότε δοκίμασε το. Κατέβασε το από torrent, δες ότι δουλεύει, και αν δεν έχεις θέμα τότε αγόρασε το (αν σκόπευες). Οι αναλύσεις που παίζει είναι πολύ χαμηλές, οπότε πρέπει να μπορείς να παίξεις.

Hercules Konstadopoulos απάντησε πριν 2 έτη

Ok ευχαριστω για τον χρονο σας