Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραποια κονσόλα ήχου να αγοράσω
jim bitr ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποια κονσόλα ήχου μου προτείνεται να αγοράσω  είμαι ανάμεσα σε Behringer Xenyx-802  και σε Behringer Xenyx 1002. Συγκεκριμένα θα χρησιμοποιηθεί για δυο χρήσεις  για ηχογραφήσεις και για να οδηγήσω έναν ενισχυτή.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη,

Η βασική διαφορά ανάμεσα στις δύο είναι πως η 1002 έχει περισσότερες εισόδους από την 802. Σκέψου πως έχουν ακριβώς το ίδιο manual. Αν λοιπόν χρειάζεσαι περισσότερες εισόδους ή πιστεύεις πως θα χρειαστείς στο μέλλον, πάρε την 1002. Πάντως το πιθανότερο είναι πως δεν θα δεις διαφορά στην ποιότητα του ήχου ανάμεσα στις δύο.

jim bitr απάντησε πριν 5 έτη

ευχαριστώ πολύ Κ κυριτσηθα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο ,παρατήρησα  ότι ο Behringer Xenyx 1002 δεν έχει το (aux return) ενώ ο Xenyx-802  διαθέτει αυτή την λειτουργία .Υπάρχει κάποια άλλη υποδοχή που να έχει την ιδία λειτουργία  με το aux return.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Εφόσον δεν το αναφέρει, το λογικό είναι πως δεν το υποστηρίζει. Υπάρχουν πάντως πλάγιοι τρόποι να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, ακόμα και χωρίς εξειδικευμένο aux return. Δες εδώ.