Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠοιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για κατέβασμα τραγουδιών
Δημήτρης Διαμαντάκης ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα σας, χρησιμοποιώ σταθερό υπολογιστή με Windows 10 και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για κατέβασμα τραγουδιών από το YouTube. Επί χρόνια χρησιμοποιούσα το Free YouTube to Mp3 Converter της Dvdvideosoft αλλά θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο καλή εφαρμογή, αφού αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και υπάρχουν καλύτερες εφαρμογές από αυτήν. Σε παλαιότερους οδηγούς σας διάβασα ότι το Any Video Converter είναι μία πολύ καλή και δωρεάν εφαρμογή η οποία όμως με τα σημερινά δεδομένα περιλαμβάνει μια δοκιμαστική περίοδο και μετά απαιτεί άδεια χρήσης με πληρωμή. Όσον αφορά το MediaHuman YouTube to MP3, στον παλαιότερο οδηγό σας αναφέρετε ότι η μέγιστη δυνατή ποιότητα είναι τα 128-192 Kbps. Όμως στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει ότι η μέγιστη δυνατή ποιότητα MP3 είναι τα 320 Kbps. Τι ισχύει τελικά; Επίσης σε μία ξενόγλωσση αναζήτηση στο Google, βρήκα πληθώρα παρόμοιων εφαρμογών για κατέβασμα τραγουδιών, αλλά δεν ξέρω πια να επιλέξω. Θα ήθελα παρακαλώ και τη δική σας γνώμη και συμβουλή. Ευχαριστώ.

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Δημήτρη! Παλιότερα δεν ήταν 320 Kbps, αλλά για να το γράφουν πλειν στη σελίδα τους, λογικά έχουν αναβαθμίση το εργαλείο. Μπορείς να δεις και τον νεότερο οδηγό μας εδώ.

Κωσταντίνος Τσιαντός απάντησε πριν 1 έτος

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το επίσης το site myfreemp3 ή το 4kvideodownloader.