Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠοιο κουτί να αγοράσω ανέμεσα σ’αυτά τα δύο?
Giorgos Kormikiaris ρώτησε πριν 6 έτη

Βλέποντας το τελευταίο βίντεο του Αντώνη με τον COOLERMASTER MASTERCASE H500P MESH βρέθηκα σ'ενα απίστευτο δίλημμα για το πιο κουτί θα αγοράσω. Το ένα είναι απίστευτα ήσυχο, το άλλο πολύ όμορφο και με καλό airflow. Ουσιαστικά είναι το μόνο που μου απομένει για να ολοκληρώσω το setup του υπολογιστή μου και να κάνω την παραγγελία από το eshop. Τι θα μου προτείνατε?
https://www.e-shop.gr/case-be-quiet-pure-base-600-window-orange-p-PER.643677
https://www.e-shop.gr/case-coolermaster-mastercase-h500p-mesh-white-edition-p-PER.818204

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Το Coolermaster έχει μεγαλύτερου μεγέθους ανεμιστήρες, που σημαίνει πως αρκεί να λειτουργούν σε χαμηλότερες στροφές για να μετακινούν τον ίδιο όγκο αέρα. Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται να είναι εξίσου αθόρυβο ή και περισσότερο από το Be Quiet.
Έτσι κι αλλιώς, πάντως, στην κατηγορία τιμής άνω των 100 ευρώ, δύσκολα θα βρεις δύο κουτιά που το ένα να είναι αντικειμενικά κατά πολύ καλύτερο από το άλλο. Το υποκειμενικό κριτήριο όσον αφορά την εμφάνιση είναι σημαντικότερο.

Giorgos Kormikiaris απάντησε πριν 6 έτη

Σ'ευχαριστώ πολύ Άγγελε!
Στο Coolermaster καταλήγω και εγώ. Σκέφτομαι να ζητήσω και εγκατάσταση δύο επιπλέον αναμιστήρων για επάνω σαν αυτούς που έχει μπροστά για ακόμα καλύτερη ψύξη (θα έχω τον Ryzen 2700X και μια Rx 580)
Είναι καλή ιδέα άραγε?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις overclock, δεν είναι απαραίτητη επιπλέον ψύξη, αυτοί με τους οποίους έρχεται θα σε καλύψουν πλήρως.
Μπορείς όμως να βάλεις ανεμιστήρες επάνω να φυσούν προς τα έξω, για να μειώσεις έστω και λίγο τη σκόνη που θα μαζεύεται στο κουτί. Δεν υπάρχει βέβαια τρόπος να την αποφύγεις εντελώς, αλλά έστω και το λίγο, βοηθάει.