Fanis Anastasiadis ρώτησε πριν 9 μήνες

Γεια σας, είμαι ανάμεσα σε δύο οθόνες την Gigabyte G34WQC και την ASRock PG34WQ15R2B, έχουν και οι δύο τα χαρακτηριστικά που θέλω με την ASARock να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα στα hz και στη φωτεινότητα την οθόνης αλλά δεν μπόρεσα να βρω αξιολογήσεις σε καταστήματα η ελληνικά reviews για την ASRock και δεν ξέρω καλά αγγλικά για να καταλάβω ακριβώς τι λένε σε κάποιο μη ελληνικό review. Αυτό που με ενδιαφέρει ουσιαστικά είναι πια οθόνη έχει το καλύτερο πάνελ από θέμα χρωμάτων κλπ και ποιότητα κατασκευής αφού τα χαρακτηριστικά πάνω κάτω είναι τα ίδια, 20€ έχουν διαφορά μεταξύ τους οπότε το οικονομικό δεν είναι θέμα.
Ευχαριστώ για το χρόνο σαν!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Καλησπέρα Φάνη! Δεν έχουμε καμία εμπειρία από ASRock οθόνες, οπότε θα προτείναμε την Gigabyte που είναι πιο σίγουρη λύση.

Fanis Anastasiadis απάντησε πριν 9 μήνες

Ευχαριστώ πολύ... Άκουσα επίσης πως είναι η πρώτη οθόνη της ASRock, δεν είμαι βέβαιος αν ισχύει αλλά αν ισχύει ναι ίσος είναι καλύτερα να πάω για την Gigabyte. Καλό απόγευμα 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 9 μήνες

Δεν είμαι σίγουρς αν είναι η πρώτη σειρά παγκοσμίως, αλλά σίγουρα είναι μια από τις πρώτες. Μέχρι πολύ πρόσφαρα η ASRock δεν είχε στην αγορά οθόνες.