Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠοιό Κινέζικο Κινητό να Πάρω;
George Papadoman ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας! Ψάχνω για ένα κινητό περίπου στα 150€, και όντας χρήστης του Le Eco 2 X520, το οποίο είχα αγοράσει για την υπέροχη τιμή των 120€ (+65€ τελωνείο αλλά καλά να πάθω που δεν είχα διαβάσει τον οδηγό του PCSteps ακόμα..), θεωρώ μονόδρομο πια το gearbest. Έχω ψάξει λίγο και δεν έβρισκα κάτι που να με ικανοποιούσε. Οι παράμετροι που έχω θέσει για την αγορά είναι οι εξής:
-Dual Sim + SD Card
-32GB ROM ή 64 αν δεν παίρνει SD + 4 GB RAM
-Type C σύνδεση
-3.5mm Jack ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ
-Full HD οθόνη would be nice to have
Αυτά πάνω κάτω.
Σήμερα όμως που ξαναμπήκα Gearbest νομίζω βρήκα τον ιδανικό υποψήφιο και είναι αυτός
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1181675.html?wid=1433363
Ένα άλλο καλό που μας τα χαλάει μόνο στην Micro USB θύρα είναι αυτό https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_906061.html?wid=1527929
Επιπλέον, κοιτάω και αυτό https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_890673.html?wid=1817324, αλλά δεν έχει αυτά που ψάχνω ακριβώς, είναι κάτι πολύ κοντινό.
Εν τέλει θεωρείτε ότι αξίζει το Meiigoo αν είναι αν το προλάβω, και αν όχι , τι άλλο θα μπορούσα να ψάξω στην κατηγορία αυτή; Μήπως συμφέρει καλύτερα κάποιο από Ελλάδα;
επιπλέον θα ήθελα να μάθω εάν το priority line είναι ακόμα ασφαλής τρόπος για αποφυγή τελωνείου.
Ευχαριστώ πολύ!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιώργο. Έχουμε δοκιμάσει μοντέλα της Vernee και της Homtom, η πρώτη έχει αρκετά υψηλό value for money και αρκετά καλή ποιότητα στις συσκευές της, η δεύτερη είναι γενικά οικονομική και φαίνεται στην ποιότητα κατασκευής.

Meiigoo δεν έχει τύχει να δοκιμάσουμε ακόμα, ούτε έχουμε ακούσει σχόλια σχετικά από κάποιον αναγνώστη. Το πιθανότερο πάντως είναι πως θα σε καλύψει.

Στη θέση σου, μάλλον θα επιλέγαμε το Vernee, με βάση αυτά που έχουμε δει από τις δοκιμές μας.

Για κινέζικα κινητά, η αγορά από την Ελλάδα δεν έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα, ειδικά από τη στιγμή που σε πολλά μικρά μαγαζιά που προσφέρουν καλές τιμές (πιθανώς επειδή οι ίδιοι παρήγγειλαν από κίνα ένα στοκ από τηλέφωνα σε κάποια μεγάλη προσφορά που πέτυχαν) δεν έχεις κάποιο όφελος όσον αφορά την εγγύηση, το τηλέφωνο πάλι στην κίνα θα πρέπει να πάει για επισκευή.

Όλες μας οι τελευταίες παραλαβές για δοκιμές έγιναν με priority line και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα.