Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠολλαπλή σάρωση με οικονομικό scanner
Petros Ztn ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα σε όλους, έχω αρκετές σημειώσεις από τη σχολή που θέλω να τις σκανάρω. Υπάρχει κάποιο scanner που να δέχεται αρκετές σελίδες και να κάνει μόνο του τη δουλειά; Όσα έχω δει έως τώρα, αν εχω καταλαβει σωστα πρέπει να σκανάρω τις σελίδα μια προς μια. Οι σελίδες σε σημειώσεις πρέπει να είναι γύρω στις 5000.
Επίσης θα ήθελα πολύ να σκανάρω και παλιές φωτογραφίες μαζικά αλλα δεν είναι σε ίδιο μέγεθος. (Κάποιες είναι πολύ παλιές)
Έχετε να μου προτέινετε κάποια οικονομική λύση αν υπάρχει; Κοίταζα το Iris IRIScan Express 4  αλλά μάλλον είναι απλά φορητό και δέχεται μια-μια και όχι πολλές σελίδες μαζί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Kάνει κάποιο από αυτά τα δύο ? Έγγραφα εννοείς ,σωστά ?
https://pdf.wondershare.com/how-to/scan-multiple-pages-to-pdf.html

https://support.brother.com/g/b/faqendbranchprintable.aspx?c=za&lang=en&prod=dcp6690cw_eu_as&faqid=faq00002578_001&printable=true

Petros Ztn απάντησε πριν 5 έτη

Τα έχω σε χάρτινη μορφή και ψάχνω τρόπο να γίνει ένα μαζικό σκανάρισμα αντί να σκανάρω μια-μια τις σελίδες προκειμενου να γλυτώσω πολλές ώρες!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δημήτρη, καλό είναι να διαβάζεις πιο προσεκτικά την ερώτηση πριν απαντήσεις.
Πέτρο, αυτό που θέλεις γίνεται, αλλά είναι αρκετά ακριβό. Το πιο οικονομικό που βλέπουμε με αυτή τη δυνατότητα είναι αυτό, που παίρνει μέχρι 50 σελίδες. Οι 50 σελίδες φαίνεται να είναι το όριο και για αρκετές ακριβότερες προτάσεις. Θα πρέπει να πας πάνω από τα 500 ευρώ για χωρητικότητα 60 ή 100 φύλλων.