Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠολυμηχάνημα δεν σκανάρει στον υπολογιστή
Panos Kon ρώτησε πριν 4 έτη

Έχω έναν επιτραπέζιο υπολογιστή με windows 10 64x Pro, σε αυτά είναι συνδεδεμένο μέσω USB ένα πολυμηχάνημα 'laser Samsung Xpress M2675F'. Πριν που είχα τα windows 7 64x Ultimate το πολυμηχάνημα δούλευε μια χαρά, τώρα που έβαλα τα windows 10 και πάλι δουλεύει, έκτός όμως από το scanner, (δεν ξεκινά καθόλου η σάρωση), ενώ εκτυπώνει, και βγάζει αντίγραφα κανονικά. Στο εγχειρίδιο του γράφει πως ... " Εάν δείτε το μήνυμα Not Available, κατά το σκανάρισμα ελέγξτε τη σύνδεση θύρας ή επιλέξτε Ενεργοποίηση στο Samsung Easy Printer Manager > Μετάβαση στη λειτουργία για προχωρημένους > Ρυθμίσεις σάρωσης σε υπολογιστή " το τσεκάρισα και ήταν ΟΚ. Άλλαξα θύρα USB και πάλι τα ίδια Διέγραψα όλα τα αρχεία του πολυμηχανήματος και έκανα εκ νέου εγκατάσταση και πάλι το ίδιο πρόβλημα. Τέλος σύνδεσα το πολυμηχάνημα ξανά με windows 7 σ' ένα laptop και δούλεψαν όλα κανονικά και πάλι. Μήπως έχετε τίποτα υπ όψιν σας ?
Σας ευχαριστώ πολύ !
Παναγιώτης

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη

Στο store των Windows 10 υπάρχει μια εφαρμογή με όνομα HP Scan and capture. Δοκίμασε να την εγκαταστήσεις και δες αν εκεί εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα.

Panos Kon απάντησε πριν 4 έτη

 Γιώργο καλησπέρα,
Κατ' αρχάς σε Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου.
Ακολούθησα τις οδηγίες σου και κάπου εκεί στο ψάξιμο βρήκα το "Samsung Printer Diagnostics" Μέσω αυτού του προγράμματος κατέβασα και εγκατέστησα μερικούς οδηγούς και τώρα δουλεύει ΘΑΥΜΑΣΙΑ !!!
Παρακολουθώ το site σας και έχω βοηθηθεί πάρα πολλές φορές από τα τόσο αναλυτικά άρθρα και βίντεο που ανεβάζετε.
Να είστε πάντα όλοι καλά !!!
Σε ευχαριστώ και πάλι.
Καλό βράδυ.
Παναγιώτης

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τα θετικά σου σχόλια Παναγιώτη. Καλή συνέχεια!