Klgp ρώτησε πριν 5 έτη

Έχω έναν i5-8400 ο οποίος idle είναι γυρω στους 50-60 βαθμούς κελσίου ακόμα κ' 70 κ' όταν παίζω games φτάνει τους 100. Τον υπολογιστή τον εχώ έναν χρόνο κ' τον εχώ φτιαξεί μόνος μου με την βοήθεια ειδικού βέβαια. Στην αρχή δεν είχε κανένα προβλήμα, τους τελευταίους 4-5 μήνες συμβαίνει αυτό κ' έχει φτάσει σε σημείο που δεν αντέχεται άλλο για αυτό κ' βρίσκομαι εδώ κ' ζητώ την βοήθεια σας..                                                        
Pc Specs:
CPU: Intel Core i5-8400 @ 2.80GHz
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB
Motherboard: Z370P D3-CF
Υδρόψυξη: Corsair H60 (2018)

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα φίλε μου, ίσως κάτι να μην πηγαίνει καλά με την υδροψυξη σου..έλεγξε την και επίσης δες και την θερμοαγωγιμη πάστα που έχεις τοποθετήσει.. 

Klgp απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα, την πάστα την άλλαξα πρόσφατα διοτί νόμιζα πως αυτή προκαλούσε το πρόβλημα αλλά οι θερμοκρασίες δεν άλλαξαν. Ωστόσο, την υδρόψυξη πως μπόρω να την ελέγξω για να δω αν λειτουργεί σωστά?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Μήπως ο ανεμιστήρας έχει πιάσει σκόνη? Επίσης μπορεί να χρειάζεται να προσθέσεις ψυκτικό υγρό...σε κάθε περίπτωση καλό είναι να επισκεφτείς είτε ένα τεχνικό είτε το κατάστημα που έγινε η αγορά και να τους αναφέρεις το πρόβλημα..Γενικά πάντως την υδρόψυξη δεν την προτείνουμε..