\'Teris Kar ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα σας! Αγόρασα ένα laptop στο μικρό μου αδερφό που το ήθελε μόνο για να παίζει λολ! Τα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:
Lenovo ideapad 320-15ast
Επεξεργαστή Α9 9420 χρονισμένο στα 3 ghz
Ram 8gb
128 gb ssd + 1 tb hdd
Ανεξάρτητη κάρτα γραφικών radeon 530 2gb
Το πρόβλημα είναι πως με το που ξεκινάει το παιχνίδι το fps είναι 30-40 στη συνέχεια θα πέσει στο 20 όπου θα βλέπει εικόνες όπως καταλαβαίνετε και τέλος θα τον πετάξει από το παιχνίδι γράφοντας error system! Έχω κατεβάσει τα γραφικά μέσα από το παιχνίδι στα χαμηλά,το ίντερνετ είναι μια χαρά, το παιχνίδι το ανοίγω ως διαχειριστής, δε υπάρχει κάτι άλλο στο λαπτοπ ανοιχτό ή κατεβασμένο μιας και είναι καινούργιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταξα να κατεβάσω driver για την κάρτα γραφικών πιστεύοντας ότι θα είναι εντάξει μιας και είναι του κουτιού. Καμία ιδέα για πως θα ανεβάσω το fps? 

3 Απαντήσεις

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

τσέκαρε μήπως έχει κάποιο update η κάρτα γραφικών και τσέκαρε επίσης μήπως λειτουργούν τα windows updates όταν τρέχει το παιχνίδι. επίσης τα power options παίζουν ρόλο. βάλτο στο balanced ή ακόμα στο better performance αλλά να ξέρεις ότι το τελευταίο θα έχει επίπτωση στην μπαταρία.
πότε το πήρες το laptop;

\'Teris Kar απάντησε πριν 5 έτη

Το λαπτοπ το πήρα εδώ και 3 μέρες! Κατέβασα τα drivers της κάρτας όλα καλα και μετά έκανα ενημέρωση των Windows... Μου ζήτησε επανεκκίνηση και έχει τώρα 2 ώρες black screen χωρίς κέρσορα.. Το άνοιξα ξανά και το μόνο που δείχνει είναι στην αρχή lenovo και μετά black screen. Οπότε καινούργιο πρόβλημα... Άρα θα πρέπει να ξεκινήσω καινούργιο θέμα.  Αν τον φτιάξω και ανοίξει,θα δοκιμάσω ότι μου είπες και θα ξανά απαντήσω εδώ. ευχαριστώ 

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

δοκίμασε επιδιόρθωση των windows